Legutóbbi tevékenység

• JakeFury
    JakeFury reagált Blunt. témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Day ten with Diablos - Új ember, új lehetőség.
  • valakimostmar
    pont az imént történt velem egy ilyen és tovább ment az anim.
  • Blunt.
    Day ten with Diablos - Új ember, új lehetőség.
    • tizediknap-2025-12-25.png
  • Blunt.
    Blunt. reagált Allen-Jakson témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Ne alapmunkázz gyere kamion sofőrnek
  • boldogdani11
    Ha az alapmunkákról van szó, akkor hozzászólnék annyiban, hogy a favágó munka fa feldarabolás minigamet ideje lenne megváltoztatni. Nem...
  • JakeFury
    JakeFury reagált Klód témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Nem tudom miért álltok bele a srácba, hogy inkább frakciókba kell menni meg kamionozni, mikor csak pár QoL fejlesztést írt fel, teljesen...
  • Mmark94
    Nem a srác személye volt a téma, hanem az alapmunkák szerepe. A QoL javaslat ettől függetlenül jogos, a hozzászólásom nem ellene, hanem...
  • Mmark94
    Az alapmunkák szerintem arra szolgálnak, hogy a kezdő játékosok egy minimális indulótőkét össze tudjanak szedni. Mivel ez egy RP...
  • A
    Ne alapmunkázz gyere kamion sofőrnek
  • Legend
    Volt egy szerverresi, amiben talán megoldottam, hogy ha bebuggoltok, akkor berakjon a kocsiba. Visszajelzést kérnék erről.
  • G
    Gerix06 reagált fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Maga a bitcoin rendszer nem lenne rossz ötlet. - Alkatrészekből kellene összeállítani, az alkatrészek időarányosan romlanak -...
  • G
    Gerix06 reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    szerk.: Esetleg custom RP tervezeteken gondolkodtatok már, mint lehetőség? Ott is hozzá tudnátok jutni bizonyos tárgyakhoz, megbeszélés...
  • G
    Gerix06 reagált Han témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Ha bevezetésre kerülne, akár késsel is elvágható lehetne.
  • G
    Gerix06 reagált Sensei témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Sensei « Ötleted leírása » Egy gyors kötöző item amit mindenki tud...
  • G
    Gerix06 reagált django témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    A borászat szerintem elég jól fizet. Még május körül amikor volt kedbem hozzá 2 naponta kiszedtem belőle 300 ezret. Az volt a stratégia...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó