Legutóbbi tevékenység

• valakimostmar
    valakimostmar reagált Bruno témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Az ékszerboltban kifejezetten tetszik az, hogy a széfeket nem kell feltörni ahhoz, hogy bármit is el tudj vinni. Ezt a "mentalitást" a...
  • Bruno
    Bruno válaszolt erre: Széftörés minigame.
    Az ékszerboltban kifejezetten tetszik az, hogy a széfeket nem kell feltörni ahhoz, hogy bármit is el tudj vinni. Ezt a "mentalitást" a...
  • Szaby
    Szaby reagált balint5768 témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Szerintem megvan a balance, viszont ha tényleg lassú vagy, megvolt a kellő mennyiségű felszólítás, nyugodtan jöjjenek be ha vannak...
  • B
    balint5768 válaszolt erre: Széftörés minigame.
    Én egyedül csináltam már eléggé sokat, rendszámmal civilként se volt mindig egetrengető, nem is feltétlen kell szembeszállnod a PD-vel...
  • boldogdani11
    Ilyen hosszú minigame mellett legalább 5-6 ember kellene normálisan szembeszállni a PD-vel, viszont meg akkor azvan hogy ossz 100-200...
  • B
    balint5768 válaszolt erre: Széftörés minigame.
    Szerintem megvan a balance, viszont ha tényleg lassú vagy, megvolt a kellő mennyiségű felszólítás, nyugodtan jöjjenek be ha vannak...
  • Bruno
    Bruno reagált Cesar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Az esetek jelentős részében két dolog alakul ki . A rablók bent maradnak és kint lévő emberek elcsalják a pd-t. A másik az ,hogy már a...
  • Cesar
    Cesar válaszolt erre: Széftörés minigame.
    Az esetek jelentős részében két dolog alakul ki . A rablók bent maradnak és kint lévő emberek elcsalják a pd-t. A másik az ,hogy már a...
  • boldogdani11
    boldogdani11 reagált fater témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Nem megyünk be. Általában ha a rendvédelem megjön a rablók kiszoktak jönni, és üldözés szokott kialakulni.
  • boldogdani11
    boldogdani11 reagált fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    A rendvédelem nem szokott a boltba be rusholni, a legtöbb esetben, üldözés szokott kialakulni, és annak végkimeneteléből szokott a...
  • boldogdani11
    Ha két három civilre kijön 4 rendvédelmi autó, szerintem azért bemennek😅
  • boldogdani11
    boldogdani11 létrehozott egy témát Széftörés minigame, az alábbi fórumon belül: Lezárt ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Sergey Stanislav « Ötleted leírása » Van nekünk úgyebár egy civilek...
  • KrityaHUN
    KrityaHUN reagált Szaby témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Jairo Martinez/ szaby_ « Ötleted leírása » Több férfi ruha kellene a...
  • Bruno
    Bruno reagált Szaby témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Jairo Martinez/ szaby_ « Ötleted leírása » Több férfi ruha kellene a...
  • JakeFury
    JakeFury reagált Szaby témájára ezzel a reakcióval: Like Like.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó