Kezdőlap
Fórum
Új hozzászólások
Keresés a fórumok között
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Utolsó aktivitás
Felhasználók
Regisztrált felhasználók
Aktuális látogatók
Új profil megjegyzések
Keresés a profil megjegyzések között
Belépés
Regisztráció
Újdonságok
Keresés
Keresés
Csak címeket keressen
Által:
Kezdőlap
Újdonságok
Menü
Belépés
Regisztráció
Install the app
Telepítés
A JavaScript le van tiltva. A jobb élmény érdekében engedélyezze a JavaScriptet a böngészőben, mielőtt folytatná.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Legutóbbi tevékenység
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Legutóbbi tevékenység
valakimostmar
reagált
Bruno témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Az ékszerboltban kifejezetten tetszik az, hogy a széfeket nem kell feltörni ahhoz, hogy bármit is el tudj vinni. Ezt a "mentalitást" a...
Szombat 15:45
Bruno
válaszolt erre:
Széftörés minigame
.
Az ékszerboltban kifejezetten tetszik az, hogy a széfeket nem kell feltörni ahhoz, hogy bármit is el tudj vinni. Ezt a "mentalitást" a...
Szombat 15:42
Szaby
reagált
balint5768 témájára
ezzel a reakcióval:
Imádom
.
Szerintem megvan a balance, viszont ha tényleg lassú vagy, megvolt a kellő mennyiségű felszólítás, nyugodtan jöjjenek be ha vannak...
Szombat 15:02
B
balint5768
válaszolt erre:
Széftörés minigame
.
Én egyedül csináltam már eléggé sokat, rendszámmal civilként se volt mindig egetrengető, nem is feltétlen kell szembeszállnod a PD-vel...
Szombat 14:48
boldogdani11
válaszolt erre:
Széftörés minigame
.
Ilyen hosszú minigame mellett legalább 5-6 ember kellene normálisan szembeszállni a PD-vel, viszont meg akkor azvan hogy ossz 100-200...
Szombat 14:46
B
balint5768
válaszolt erre:
Széftörés minigame
.
Szerintem megvan a balance, viszont ha tényleg lassú vagy, megvolt a kellő mennyiségű felszólítás, nyugodtan jöjjenek be ha vannak...
Szombat 14:42
Bruno
reagált
Cesar témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Az esetek jelentős részében két dolog alakul ki . A rablók bent maradnak és kint lévő emberek elcsalják a pd-t. A másik az ,hogy már a...
Szombat 14:27
Cesar
válaszolt erre:
Széftörés minigame
.
Az esetek jelentős részében két dolog alakul ki . A rablók bent maradnak és kint lévő emberek elcsalják a pd-t. A másik az ,hogy már a...
Szombat 14:26
boldogdani11
reagált
fater témájára
ezzel a reakcióval:
Imádom
.
Nem megyünk be. Általában ha a rendvédelem megjön a rablók kiszoktak jönni, és üldözés szokott kialakulni.
Szombat 12:56
boldogdani11
reagált
fater témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
A rendvédelem nem szokott a boltba be rusholni, a legtöbb esetben, üldözés szokott kialakulni, és annak végkimeneteléből szokott a...
Szombat 12:44
boldogdani11
válaszolt erre:
Széftörés minigame
.
Ha két három civilre kijön 4 rendvédelmi autó, szerintem azért bemennek😅
Szombat 12:44
boldogdani11
létrehozott egy témát
Széftörés minigame
, az alábbi fórumon belül:
Lezárt ötletek
.
Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Sergey Stanislav « Ötleted leírása » Van nekünk úgyebár egy civilek...
Szombat 12:21
KrityaHUN
reagált
Szaby témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Jairo Martinez/ szaby_ « Ötleted leírása » Több férfi ruha kellene a...
Szombat 12:17
Bruno
reagált
Szaby témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Jairo Martinez/ szaby_ « Ötleted leírása » Több férfi ruha kellene a...
Szombat 12:07
JakeFury
reagált
Szaby témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Szombat 11:35
Kezdőlap
Újdonságok
Kinézet személyre szabása
Széles oldal
Az oldal kiszélesítése.
A weboldal sütiket használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a sütik használatát.
Elfogadás
Tudj meg többet....
Alsó