Legutóbbi tevékenység

• C
    Cyrex reagált Idk témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Lily Barnett / kandu11r « Ötleted leírása » Mindekinek külön legyen...
  • C
    Cyrex reagált Altos123 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Kompenzálni lehetne ezt a kocsiknak nagyobb lenen a követelménye (nem pénzben hanem a sikeres kopogtatásokban.). Aki meg már meg...
  • C
    De hiába van sok ajtó ha emberek csak egy adott helyet campelnek pl gettót, gni-t, és vespuccit, esélyed nincs szinte.
  • C
    Amikor megyek végig gni-ben és annyit látok kettő ember egy ajtó előtt áll, azért az vicces, ugyan ez a gettóban
  • C
    Cyrex reagált valakimostmar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Tudtommal csak a LS-en belül lehet kopogni. Nem igazán eventezek, de recconolásban mást nem látok csak ugyan azt a 5-8 embert campelni a...
  • C
    Cyrex reagált Furi témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok! Sokkal barátságosabbnak látnám, ha mindenkinek egyedileg lennének meg a spotok. Jelenleg azt látom, hogy 6-7-8 brigád...
  • Furi
    Sziasztok! Sokkal barátságosabbnak látnám, ha mindenkinek egyedileg lennének meg a spotok. Jelenleg azt látom, hogy 6-7-8 brigád...
  • R
    Rayaaa létrehozott egy témát Darts hiba, az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Luna Flores « Hiba megnevezése » Darts hiba « Hiba bővebb leírása...
  • System
    System reagált Relay témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Intézve! A pénzt vesztő játékos pedig nyisson hozzám topicot az említett összeggel!
  • Relay
    Relay válaszolt erre: kis gond..
    Intézve! A pénzt vesztő játékos pedig nyisson hozzám topicot az említett összeggel!
  • System
    System létrehozott egy témát kis gond., az alábbi fórumon belül: Archívum.
    InGame neved és Discord azonosítód: Anne Freemon/system120 Problémád / kérdésed / kérésed kifejtése: Szerelésközben a srác kifagyott...
    • image.png
    • Screenshot_5.png
  • Idk
    Idk reagált valakimostmar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Tudtommal csak a LS-en belül lehet kopogni. Nem igazán eventezek, de recconolásban mást nem látok csak ugyan azt a 5-8 embert campelni a...
  • valakimostmar
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Cesar témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Idk
    Amikor megyek végig gni-ben és annyit látok kettő ember egy ajtó előtt áll, azért az vicces, ugyan ez a gettóban

Kinézet személyre szabása

Top Alsó