Legutóbbi tevékenység

• Simoon
    Simoon reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Sziasztok! A DB, mint szabályzat a következőt mondja ki: Tilos szándékosan elütni valakit és / vagy többször átmenni a játékoson azzal...
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált Altos123 témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Neved: Khira Love Adminisztrátor(ok) neve: Simon Panasz oka: Jogtalannak érzett AJ Panasz kifejtése: Raboltunk egy autókert. Le adtam a...
  • Klaudia.
    Klaudia. reagált Altos123 témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    A karakterem bőr ruhába van és kesztyű is van rajta homokba nem sérül szerintem. A Pk azért nyitottam ha jogos a pk akkor ucp-ről...
  • Simoon
    Simoon reagált Altos123 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    A karakterem bőr ruhába van és kesztyű is van rajta homokba nem sérül szerintem. A Pk azért nyitottam ha jogos a pk akkor ucp-ről...
  • DarK
    DarK létrehozott egy témát Jake Sharp <-> Madison Miles, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Az adásvételben szereplő felek adatai [teljes név, telefonszám, lakcím] ► Jake Sharp 54334020, Madison Miles 28736113 ◄ Az...
  • A
  • Simoon
    Simoon válaszolt erre: Jogtalan PK Simon ellen..
    Helló. Mint már említettem neked többször is OOC chaten, attól függetlenül, hogy HP-t nem vesztettél az esés során még a karaktered...
    • Screenshot_23.png
  • Jumi
    Jumi reagált Altos123 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Neved: Khira Love Adminisztrátor(ok) neve: Simon Panasz oka: Jogtalannak érzett AJ Panasz kifejtése: Raboltunk egy autókert. Le adtam a...
  • A
    Altos123 létrehozott egy témát Jogtalan PK Simon ellen., az alábbi fórumon belül: Lezárt panaszok adminisztrátor(ok) ellen.
  • LMatyi69
    “Access Granted” Dylan órák óta a kocsiban ült. A levegő feszült volt, a motor leállítva, a rádió némán. Csak a házra szegezett...
  • Han
    Han létrehozott egy témát Festőállvány létrehozása, az alábbi fórumon belül: Szerverrel kapcsolatos ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Han Tsunoda « Ötleted leírása » Kedvezne egy kicsit annak, aki kicsit...
  • A
    Módosítóm a hozzá szólásom Ubermacht SG1150 is fent áll a hiba. Egy kb 5m ugratón ugratok és a motor le érkezik a földre szépen, a...
  • Sensei
    Sensei válaszolt erre: Élményképek.
    • morfin.png
    • morf2.png
  • Sensei
    Sensei válaszolt erre: Terepmotor bukkanó hiba..
    Régebben a sanceznél, nemrég ahogy teszteltem a BF400-nál is tapasztaltam. Kettő videó van a linken.
  • Han
    Han reagált machilfiger témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Hát igen, ezt nevezik mifelénk szerepjátékdús frakciónak! Gratulálok srácok, így tovább! Várjuk a folytatást.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó