Legutóbbi tevékenység

• Relay
    Szia! Ma keress fel Discordon és intézzük a szerveren!
  • Flecso
    Elutasítva.
  • V
    vadoc07 reagált Cyber témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Név: Ethan Winslow Adminisztrátor neve: Flecso Indok: Összegyűlt 5 db figyelmeztetés Tiltás időpontja: 2025.09.21. 18:42 Meddig tart a...
  • Csirmász
    Csirmász reagált Cyber témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Név: Ethan Winslow Adminisztrátor neve: Flecso Indok: Összegyűlt 5 db figyelmeztetés Tiltás időpontja: 2025.09.21. 18:42 Meddig tart a...
  • System
    System reagált Cyber témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Cyber
    Cyber létrehozott egy témát Elutasítva Ethan Winslow - Flecso, az alábbi fórumon belül: GTA:V szerver.
  • G
    Gerix06 reagált Kockasajt témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Most lehet a szerveren toltott eleg sok percemmel jatszom, de leirnam ide a velemenyem en is. (Sorry, de telefonrol irkalok, es nem...
  • G
    Gerix06 reagált martin. témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Shima Kiyoshi « Ötleted leírása » Sziasztok! Ezer meg egy...
  • B
    DEPARTMENT OF PUBLIC WORKS KAMERATELEPÍTÉS ÉS LESZERELÉS TISZTELT IGÉNYLŐ! Tájékoztatom, hogy igényét rögzítettük, a Department of...
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Telefonos csomag bug..
    Köszi. 1.8-cal javítva. Zárok.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Terepmotor bukkanó hiba..
    Melyik modell? Kellene egy visszajátszás erről.
  • Sensei
    Sensei válaszolt erre: Telefonos csomag bug..
    31800280
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Telefon..
    Telefonszám átvitel javítva 1.8-cal. CK pedig nem fogja az új karakterre átvinni a számodat, azt törölni kell, hisz a régi és az új...
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Telefonos csomag bug..
    Tudsz írni egy telefonszámot?
  • System
    System reagált toeszli témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Az épület bérlője, tulajdonosa: ► Andre van den Berg, Ellie Berg ◄ Telefonszám: ► 14949124 ◄ E-mail cím ((Discord)): ► toeszli...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó