Legutóbbi tevékenység

• System
    System reagált Makó témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Sziasztok. Ugyan már nem vagyok admin, de egedélyt kaptam kifejteni a véleményem. Csak ennyit fűznék hozzá. Ez egy másik szerver...
  • Makó
    Sziasztok. Ugyan már nem vagyok admin, de egedélyt kaptam kifejteni a véleményem. Csak ennyit fűznék hozzá. Ez egy másik szerver...
  • Rivera
    Rivera létrehozott egy témát Elutasítva Hevele UB kérelme, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Hevele Indok: - Tiltás időpontja: idk kb 2 éve? Hányszor voltál tiltva a platformról: első alkalom Miért kérsz unbant...
  • System
    System létrehozott egy témát Elutasítva Zoe Montgomery ((Helyette írom.)), az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Zoe Montgomery Adminisztrátor neve: Makó Indok: Szereptévesztés, FunRP, nem reális karakter alakítás, alacsony minőségű...
  • petiplays
    petiplays reagált Alibi839 témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Alibi « Ötleted leírása » Személyekhez tartozó autókat ne csak...
  • _Shefi_
    _Shefi_ reagált DarK témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Helyszín: Brauge Avenue - egy városrész, amelynek hírhedt hívószáma és negyedazonosítója a "912". A környék szegényebb, elhanyagolt...
  • Golden
    Golden létrehozott egy témát Milyen karaktert készíts ha MC-be akarsz csatlakozni, az alábbi fórumon belül: The Lost MC.
    🏍️ MC Tag Megjelenés – Öltözet és Stílus 👕 Ruházat Fő darab: Bőrmellény , farmer mellény stb. Színek: A frakció színei domináljanak...
    • 1759654702299.png
  • Greg89
    Greg89 létrehozott egy témát Sofia Garcia Gomez - Hiányzó tuning elemek, az alábbi fórumon belül: Relay.
    InGame neved és Discord azonosítód: Sofia Garcia Gomez / Greg89 Problémád / kérdésed / kérésed kifejtése: Tegnapi napon tuningoltam a...
  • B
    Balito reagált Golden témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Kezdetek – A törvényen kívüli álom A hetvenes évek végén tért vissza a háborúból egy ír származású katona: Patrick Doyle, akit a klub...
  • B
    Balito reagált Golden témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Dean Whitekaer – A Lost MC vezéralakja Gyermekkor és fiatalkor Dean Whitekaer egy iparváros peremén nőtt fel, ahol a gyárak zaja és az...
  • Relay
    Intézve!

Kinézet személyre szabása

Top Alsó