Legutóbbi tevékenység

• Makó
    GOVERNMENT OF SAN ANDREAS HÁZASSÁGI SZÁNDÉK BEJELENTÉSE HÁZASODÓ FELEK ADATAI Név: - Charlotte Halloran Születési helye, ideje: - Los...
  • S
    Sense válaszolt erre: Cserenyomtatvány.
    INTERNAL REVENUE SERVICE CSERE ADÓZÁSI NYOMTATVÁNY Ezúton köszönjük a felsorolt járművek cseréjére vonatkozó bejelentését. Az...
  • G
    Gerix06 létrehozott egy témát Jake Collins pénzvisszaigénylése, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    InGame neved és Discord azonosítód: Jake Collins / gergo_8053 Problémád / kérdésed / kérésed kifejtése: A banknál álltam, megnyitottam...
    • bug.png
  • Gorel
    Gorel létrehozott egy témát Cserenyomtatvány, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Az adásvételben szereplő felek adatai [teljes név, telefonszám, lakcím] ► Fél 1: Ndedi Libamba - 87278581 - 4237 Mission Row, Los...
  • Sensei
    Sensei válaszolt erre: Élményképek.
    • MKII deal2.png
    • MKII deal.png
  • G
    Gerix06 reagált Szefike témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Sofia Turner« Hiba megnevezése » Tárgy interakció.« Hiba bővebb leírása...
  • D
    DF16Official létrehozott egy témát Elutasítva Nicolas Trujillo UBje., az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Nicolas Trujillo Adminisztrátor neve: antichet Indok: macro Tiltás időpontja: 2025.09.30. 10:34:31 Meddig tart a ban: örök Miért...
  • Sensei
    Sensei válaszolt erre: Tárgy interakció..
    Sokadjára de megvan a visszamentés! Kérem a virágokat! Az én meglátásom alapján random történik. VISZONT! Most történt egy új eset...
  • skyler010211
    skyler010211 reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Megkaptad. https://discord.gg/AbUUtTGz
  • skyler010211
    skyler010211 létrehozott egy témát Elfogadva Discord UB, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Discord neved és #szám(opcionális): Taking Chances Miért/Kitől kaptad a szankciót: Szerintem a discord bot vagy egy admin Tiltás...
  • _Shefi_
    _Shefi_ reagált DarK témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó