Legutóbbi tevékenység

• Sensei
    Sensei válaszolt erre: Darts hiba..
    Itt is lenne.
    • 1759078882393.png
  • Legend
    Resivel ez is javítva. Ugyanaz a hiba, mint a többi animos.
  • Legend
    Resivel javítva.
  • Sensei
    Sensei létrehozott egy témát Drog túladagolásnál nincs animba esés., az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » sensei « Hiba megnevezése » Túladagolásnál nincs anim. « Hiba bővebb...
  • Legend
    Resivel javítva.
  • Yungsetta
    Nem tudom mennyire vannak hirdetve ezek a bizniszpályázatok, Discordon nem vagyok jelen már egy jó ideje, de ha ott nincs hirdetve ez a...
  • S
    Sense reagált Yungsetta témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Darnell Malloy / krawenfor « Ötleted leírása Az RP újjáélesztése...
  • S
    Sense reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    A rendezvényszervező cégek továbbra is tudnak támogatást igényelni. -...
  • S
    Sense reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    A többi cégtípus támogatása azért szűnt meg, mert semmit nem tudtak felmutatni (összecsapott, hamis "könyvelésnek" csúfolt...
  • S
    Sense reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Mindig is nyitottak vagyunk / voltunk az RP-t támogató ötletekre/javaslatokra, szóval ha van valami ötlet, ami még nincs megvalósítva...
  • S
    Sense reagált Yungsetta témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Bocsesz, kiment a fejből, hogy akkor még frakciók voltak a szerelőtelepek. Valóban nem jártam utána eléggé, innen-onnan szedett...
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Mindig is nyitottak vagyunk / voltunk az RP-t támogató ötletekre/javaslatokra, szóval ha van valami ötlet, ami még nincs megvalósítva...
  • Legend
  • KR1SZTI4N
    KR1SZTI4N reagált Yungsetta témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Darnell Malloy / krawenfor « Ötleted leírása Az RP újjáélesztése...
  • Yungsetta
    Bocsesz, kiment a fejből, hogy akkor még frakciók voltak a szerelőtelepek. Valóban nem jártam utána eléggé, innen-onnan szedett...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó