Legutóbbi tevékenység

• Simoon
    Simoon reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Üdv, Nem ígérem, hogy időrendi sorrendben fogok felsorakoztatni mindent, azonban igyekszek mindenre kitérni. Kezdjük azzal, hogy ez...
  • Tukan
    Tukan reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Üdv, Nem ígérem, hogy időrendi sorrendben fogok felsorakoztatni mindent, azonban igyekszek mindenre kitérni. Kezdjük azzal, hogy ez...
  • Tukan
    Tukan reagált MarK134 témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Neved: Enzo Ricci Játékos(ok) neve: Elijah Shawn Panasz oka: Derbizés, Egyszemélyes taktikai bevetési osztag, DB Panasz kifejtése: A...
  • M
    MarK134 válaszolt erre: Enzo Ricci- Elijah Shawn.
    Hozzátenném nem mentem vissza, el se mentem a helyszínről mivel LYUKAS volt a gumim! Láttam tisztán ahogy megjössz még rádión is látszik...
  • Tukan
    Tukan válaszolt erre: Enzo Ricci- Elijah Shawn.
    Amennyiben egy szürke Cypherről van szó akkor azt tudom, hogy ott volt mivel azzal érkeztél vissza. Ez nekem már inkább MG-nek tűnik...
  • M
    A panaszkönyv egy Ooc dolog, igen Cesar ott volt a rabláson, amikor meghalt elment meccset nézni (ezzel le is zárom Cesarral...
  • Tukan
    Közelíteni? Beállt eléd. Továbbá én többször körbejártam a helyszínt, kilőtt kerekű járművel továbbra sem találkoztam, de ha elkerülte a...
  • M
    Szia Tukán! Cesar nem jött vissza lőni, azóta is a kórháznál afkol amióta meghalt, amikor kiérkezett a Swat egység éppen a tailgaterbe...
  • Simoon
    Simoon reagált Tukan témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Hali! Szeretném tudni miből tudtátok azt, hogy egyszemélyes taktikai egységként vagyok kint és rajtam kívül nincs más jelen még a...
  • Golden
    Golden válaszolt erre: Enzo Ricci- Elijah Shawn.
    Halihó ! Cesar a közelbe sem volt nem ,hogy még lövöldözzön. Magyar válogatott meccset néztem bocsi.
  • Tukan
    Hali! Szeretném tudni miből tudtátok azt, hogy egyszemélyes taktikai egységként vagyok kint és rajtam kívül nincs más jelen még a...
  • System
    System reagált MarK134 témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Neved: Enzo Ricci Játékos(ok) neve: Elijah Shawn Panasz oka: Derbizés, Egyszemélyes taktikai bevetési osztag, DB Panasz kifejtése: A...
  • szabesz
    szabesz reagált MarK134 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • KrityaHUN
    KrityaHUN reagált MarK134 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • M
    MarK134 létrehozott egy témát Enzo Ricci- Elijah Shawn, az alábbi fórumon belül: Lezárt panaszok játékos(ok) ellen.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó