Legutóbbi tevékenység

• Legend
    Legend válaszolt erre: Kórház NPC.
    Biztos, hogy menti a raktárba, hisz például tegnap is mentett egyet az adatbázisba: 2025. szeptember 3., szerda 21:09:24.502 GMT+02:00...
  • D
    Dolor reagált fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Fater « Ötleted leírása » Jelenleg a házasságkötések szabályozatlanok...
  • System
    System reagált Bolondmike témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Iszonyatosan jól beszélsz fater, csak támogatni tudlak!
  • A
    Altos123 reagált fater témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Fater « Ötleted leírása » Jelenleg a házasságkötések szabályozatlanok...
  • Bolondmike
    Iszonyatosan jól beszélsz fater, csak támogatni tudlak!
  • Bolondmike
    Bolondmike reagált fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • toeszli
    toeszli reagált fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • System
    System reagált fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Simoon
    Simoon reagált fater témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Flecso
    Szia, DC-n beszéltünk az esetről, megkértelek rá hogy hagyj magadnak időt, és gondold át hogy mit és hogyan szeretnél RP-zni a jövőben...
  • aSzaby
    aSzaby létrehozott egy témát Dubsta R tuning hiba, az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Isabella Ashwell | aszaby « Hiba megnevezése » Dubsta R (dubsta22) -ről...
  • Nyuzsi
    Nyuzsi létrehozott egy témát Elutasítva Elisabeth Ann Unban Kérelme, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Elisabeth Ann Adminisztrátor neve: Flecso Indok: OOC Szidás, Más Játékos Minősítése Tiltás időpontja: 2025.09.04 Reggel folyamán...
  • Han
    Han létrehozott egy témát Banshee 900R tető variáns hiányzik., az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Han Tsunoda « Hiba megnevezése » Nincs felrakható kemény tetőt a...
  • Golden
    Golden reagált PecsriK témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    GOVERNMENT OF SAN ANDREAS VÁLLALKOZÁS TÁMOGATÁSI KÉRELEM Tisztelt Kérelmező! Ezúton tájékoztatjuk, hogy az Ön által benyújtott...
  • Z
    Zsoltii reagált PecsriK témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    GOVERNMENT OF SAN ANDREAS VÁLLALKOZÁS TÁMOGATÁSI KÉRELEM Tisztelt Kérelmező! Ezúton tájékoztatjuk, hogy az Ön által benyújtott...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó