Legutóbbi tevékenység

• csirmász.
    csirmász. válaszolt erre: Élményképek.
    • 6.png
    • 5.png
    • 4.png
    • 3.png
    • 2.png
    • 1.png
    • 7.png
    • 10.png
    • 11.png
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Garázs lift..
    Ezzel nem tudunk mit kezdeni. Zárok.
  • A
    Altos123 létrehozott egy témát Garázs lift., az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Mia Walsh / andyhawk1998 « Hiba megnevezése » Nagy garázsban lévő lift...
  • HachiRokuHUN177
    HachiRokuHUN177 létrehozott egy témát ZR250 tuning hiba!, az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Lucia Flores / HachiRokuHUN177 « Hiba megnevezése » ZR250 hiányzó tuning...
  • IamHiro95
    IamHiro95 reagált Cross témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Szia @IamHiro95 Én adtam meg az engedélyt a CK-ra, így én fogom kezelni a PK-t. A srácok egy teljesen levezetett tervvel jöttek...
  • BigDawe
    BigDawe reagált Cross témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Szia @IamHiro95 Én adtam meg az engedélyt a CK-ra, így én fogom kezelni a PK-t. A srácok egy teljesen levezetett tervvel jöttek...
  • Cross
  • BigDawe
    BigDawe reagált IamHiro95 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Neved: Hiromi Takayama Adminisztrátor(ok) neve: Simon, Csirmi Panasz oka: Szereptévesztés Panasz kifejtése: A történetről már több...
  • IamHiro95
    IamHiro95 létrehozott egy témát Jogtalan SZEREPTÉVESZTÉS, az alábbi fórumon belül: Lezárt panaszok adminisztrátor(ok) ellen.
    Neved: Hiromi Takayama Adminisztrátor(ok) neve: Simon, Csirmi Panasz oka: Szereptévesztés Panasz kifejtése: A történetről már több...
  • toeszli
    toeszli létrehozott egy témát Szerelőtelepi festés bug/hiba, az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Ellie Berg / toeszli « Hiba megnevezése » Festés hiba szerelőtelepen «...
  • bocskeib
    bocskeib reagált Kavics témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Az élményképek nem 100%-ban tükrözik a valójában lezajlott szituációkat. A story élvezhetősége érdekében ferdítéseket szépítéseket...
  • H
    Han reagált Relay témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    08.12 - 21:21
  • boldogdani11
    Elfogadom.
  • B
    Balito létrehozott egy témát Elfogadva Franze Jack ac ub kérelem, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Franze Jack Adminisztrátor neve: Anticheat Indok: Cheat engine használata Tiltás időpontja: 2025.08.13 22:00 környéke Meddig tart a...
  • boldogdani11
    boldogdani11 létrehozott egy témát Elfogadva Sergey Stanislav - Laca, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Sergey Stanislav Adminisztrátor neve: Laca Indok: OOC kereskedés szánédka Tiltás időpontja: 2023.07.16 Meddig tart a ban: Örök...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó