Legutóbbi tevékenység

• IamHiro95
    IamHiro95 reagált Cross témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Szia @IamHiro95 Én adtam meg az engedélyt a CK-ra, így én fogom kezelni a PK-t. A srácok egy teljesen levezetett tervvel jöttek...
  • BigDawe
    BigDawe reagált Cross témájára ezzel a reakcióval: Szomorú Szomorú.
    Szia @IamHiro95 Én adtam meg az engedélyt a CK-ra, így én fogom kezelni a PK-t. A srácok egy teljesen levezetett tervvel jöttek...
  • Cross
  • BigDawe
    BigDawe reagált IamHiro95 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Neved: Hiromi Takayama Adminisztrátor(ok) neve: Simon, Csirmi Panasz oka: Szereptévesztés Panasz kifejtése: A történetről már több...
  • IamHiro95
    IamHiro95 létrehozott egy témát Jogtalan SZEREPTÉVESZTÉS, az alábbi fórumon belül: Lezárt panaszok adminisztrátor(ok) ellen.
    Neved: Hiromi Takayama Adminisztrátor(ok) neve: Simon, Csirmi Panasz oka: Szereptévesztés Panasz kifejtése: A történetről már több...
  • toeszli
    toeszli létrehozott egy témát Szerelőtelepi festés bug/hiba, az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Ellie Berg / toeszli « Hiba megnevezése » Festés hiba szerelőtelepen «...
  • bocskeib
    bocskeib reagált Kavics témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Az élményképek nem 100%-ban tükrözik a valójában lezajlott szituációkat. A story élvezhetősége érdekében ferdítéseket szépítéseket...
  • Han
    Han reagált Relay témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    08.12 - 21:21
  • boldogdani11
    Elfogadom.
  • B
    Balito létrehozott egy témát Elfogadva Franze Jack ac ub kérelem, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Franze Jack Adminisztrátor neve: Anticheat Indok: Cheat engine használata Tiltás időpontja: 2025.08.13 22:00 környéke Meddig tart a...
  • boldogdani11
    boldogdani11 létrehozott egy témát Elfogadva Sergey Stanislav - Laca, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Sergey Stanislav Adminisztrátor neve: Laca Indok: OOC kereskedés szánédka Tiltás időpontja: 2023.07.16 Meddig tart a ban: Örök...
  • Jakee
    Jakee létrehozott egy témát map stílus váltás, az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » jakee6030 « Hiba megnevezése » Hiába váltod át a map színét, reconnect...
  • Jakee
    Jakee létrehozott egy témát Rádió némítás., az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » jakee6030 « Hiba megnevezése » "Ő" betűvel hiába némítod le a Voice...
  • Csirmász
    Csirmász reagált Relay témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    08.12 - 21:21
  • Boxos
    Boxos reagált Bean témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó