Legutóbbi tevékenység

• PecsriK
    PecsriK válaszolt erre: Elfogadva Drag, Carmeet.
    GOVERNMENT OF SAN ANDREAS RENDEZVÉNY KÉRELEM TISZTELT IGÉNYLŐ! Tájékoztatom, hogy igényét rögzítettük, azt mérlegelés után a bizottság...
  • System
    System létrehozott egy témát Elfogadva Drag, Carmeet, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    GOVERNMENT OF LOS SANTOS RENDEZVÉNY BEJELENTŐLAP ADATOK Igénylő neve: - Naya Amiya Születési helye, ideje: - Tókió. Lakcím: - North...
  • H
    Han létrehozott egy témát Zongora probléma (Levegőben ül a karakter.), az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Hideki Genji« Hiba megnevezése » Levegőben ül a karakter a zongoránál...
  • Furi
    Furi létrehozott egy témát Elfogadva Furi UB kérelem, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Leo Powell Adminisztrátor neve: Legend Indok: Ha egy MLO-t a szervernek veszel, akkor az a szerveré. :) Tiltás időpontja...
  • Rúni
    Rúni reagált PecsriK témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    GOVERNMENT OF SAN ANDREAS VÁLLALKOZÁS TÁMOGATÁSI KÉRELEM Tájékoztatjuk, hogy igényét rögzítettük, azt mérlegeltük, kérelme elfogadásra...
  • System
    System reagált Altos123 témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Mia Walsh / andyhawk1998 « Ötleted leírása » Szerveren van gördeszka...
  • A
    Altos123 létrehozott egy témát Szórakozási lehetőség., az alábbi fórumon belül: Szerverrel kapcsolatos ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Mia Walsh / andyhawk1998 « Ötleted leírása » Szerveren van gördeszka...
  • Legend
    Legend válaszolt erre: A4-es lap hiba.
    Rendben, akkor zárok. Köszi a visszajelzést.
  • Amadeus
    Amadeus válaszolt erre: A4-es lap hiba.
    Most már jó! A tűzfal beállításokhoz nem nyúltam. Így mostmár jó a telefon is és az A4-es lap is
  • Legend
    Update: nézd meg most kérlek, voltak problémák az ssl-lel.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Fegyver ötlet..
    Nem tervezünk ilyet, zárok.
  • A
    Altos123 létrehozott egy témát Fegyver ötlet., az alábbi fórumon belül: Lezárt ötletek.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Mia Walsh / andyhawk1998 « Ötleted leírása » A szerveren jelen esetbe...
  • Legend
    Próbálkozz tűzfal beállításokkal, nézd meg, hogy például eléred-e a ip.onerp.hu-n a 11122-es portot.
  • Amadeus
    Amadeus válaszolt erre: A4-es lap hiba.
    nem. a telefonnal sem tudok képet készíteni. Viszont eddig jó volt mindkettő.
  • Legend
    Hello. Elutasítva, és jó lenne, ha nem hetente lenne benyújtva az UB kérelem, mert egy darabig nem fog megváltozni a válaszom.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó