Legutóbbi tevékenység

• Simoon
    Simoon reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    A következő patch-től az alábbiak várhatóak: - napközben lehet csak járművet vásárolni a pajtákból (08:00 - 0:00-ig) - két vásárlás...
  • Erkan
    Erkan reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    A járművön kívüli elhajítás felírva.
  • Boxos
    Boxos válaszolt erre: Élményképek.
    • A New Design - Made with PosterMyWall.jpg
    • A New Design - Made with PosterMyWall 2.jpg
    • A New Design - Made with PosterMyWall 3.jpg
    • A New Design - Made with PosterMyWall 4.jpg
    • A New Design - Made with PosterMyWall (1).jpg
    • A New Design - Made with PosterMyWall.jpg
  • V
    vadoc07 reagált System témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Az tény hogy sokan nem rpz-nek. Tisztelet a kivételnek. De meg szabni 1 cég csak 5-10p ként vihet el egy járművet enyhén túlzás. Mivel...
  • V
    vadoc07 reagált Bendzsi témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Hali! Egyetértek Faterral és Systemmel. Nem kell mindent scripteléssel lekorlátozni, hogy „ne lehessen ezt meg azt", illetve szerintem...
  • Kosurasag
    Kosurasag reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    A következő patch-től az alábbiak várhatóak: - napközben lehet csak járművet vásárolni a pajtákból (08:00 - 0:00-ig) - két vásárlás...
  • PecsriK
    PecsriK reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • toeszli
    toeszli reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Miki
    Miki reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Kavics
    Kavics létrehozott egy témát A Maseki klán, az alábbi fórumon belül: Maseki Ichizoku.
    A Maseki klán egy japán vonatkoztatású, főként fiatalokból álló bűnszervezet. A társadalmi réteg közép és felső osztályát képviselik. A...
    • Maseki logo.png
    • Rizz.png
    • motorosribi.png
  • _Shefi_
    _Shefi_ reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Changelog 1.7.1 Bugfixek / módosítások - Mostantól precízebb az ajtó fény (és logo) kirajzoltatás a járműveknél. (Jobban rásimul az...
  • Legend
    Inkább az lesz megvalósítva itt, hogy ne minden tár kerüljön le frissen 30 lőszerrel, hanem annyival addolja le a rendszer, amennyi...
  • Kosurasag
    Kosurasag reagált Klód témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Akinek van ideje habzó szájjal várni hogy respawnoljanak a kocsik hajnalok hajnalán, annak legyen arra is ideje hogy szépen le RP-zze az...
  • System
    System reagált Klód témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Akinek van ideje habzó szájjal várni hogy respawnoljanak a kocsik hajnalok hajnalán, annak legyen arra is ideje hogy szépen le RP-zze az...
  • System
    Ötlet nem gond 😁 csak régen mikor én is bontoztam. "Hanjal 3 ra járok dolgozni". Pont bele fért igy 2 kocsi épp hogy 😁 ha most újra...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó