Legutóbbi tevékenység

• JakeFury
    JakeFury reagált LACI témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Csak tudod van aki hajnal 1-kor alszik, mert másnap mondjuk dolgozik, szerintem ezzel nem sértünk meg senkit nem? Aki ráér egész éjjel...
  • JakeFury
    JakeFury reagált LACI témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerintem meg de. Ilyen a mentalitás magyarországon. Lássuk be a telephelyeknél sem elégedtek meg emberek 1-nél, hanem kötelező volt...
  • JakeFury
    JakeFury reagált Miki témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Az ötlet úgy szól kedves System, hogy ne tudj egyszerre csak egy bontandó kocsit venni. Ha 5 percről van szó, akkor 5×10 perc vagyis 50...
  • HachiRokuHUN177
    HachiRokuHUN177 reagált Miki témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    10 perc alatt ki is tudsz menni Paleto-ba vagy Grapeseed-be is és vissza meg 15 perc is ami összesen 25 perc ha kiszámolod. De ezt...
  • Miki
    Miki reagált toeszli témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Aki egész nap ráér, nehogy már 5-10 perc várakozás sok idő legyen.
  • toeszli
    toeszli reagált Miki témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    10 perc alatt ki is tudsz menni Paleto-ba vagy Grapeseed-be is és vissza meg 15 perc is ami összesen 25 perc ha kiszámolod. De ezt...
  • Miki
  • HachiRokuHUN177
    HachiRokuHUN177 reagált Simoon témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Helló. Ha belegondolsz és minden kocsi le és felvételt RP-vel teszel és nem csak E betű majd egy kattintás hamar elmegy az az 5-10 perc...
  • toeszli
    toeszli reagált Simoon témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Helló. Ha belegondolsz és minden kocsi le és felvételt RP-vel teszel és nem csak E betű majd egy kattintás hamar elmegy az az 5-10 perc...
  • Simoon
  • HachiRokuHUN177
    HachiRokuHUN177 reagált System témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Az tény hogy sokan nem rpz-nek. Tisztelet a kivételnek. De meg szabni 1 cég csak 5-10p ként vihet el egy járművet enyhén túlzás. Mivel...
  • toeszli
    toeszli reagált System témájára ezzel a reakcióval: Dislike Dislike.
    Az tény hogy sokan nem rpz-nek. Tisztelet a kivételnek. De meg szabni 1 cég csak 5-10p ként vihet el egy járművet enyhén túlzás. Mivel...
  • toeszli
    Aki egész nap ráér, nehogy már 5-10 perc várakozás sok idő legyen.
  • System
  • Simoon
    Simoon reagált fater témájára ezzel a reakcióval: Wow Wow.
    Ha valaki a meta autókat vadássza akkor szánja rá az egész napját, vagy bontson amennyit tud. Az, hogy ha valaki egyszerre vásárolja fel...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó