Legutóbbi tevékenység

• A
    Altos123 létrehozott egy témát Lyuk a mapban., az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Mia Walsh / andyhawk1998 « Hiba megnevezése » Hiányzó mappolás. « Hiba...
  • K
    Kenny reagált PecsriK témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    GOVERNMENT OF SAN ANDREAS VÁLLALKOZÁS TÁMOGATÁSI KÉRELEM Tájékoztatjuk, hogy igényét rögzítettük, azt mérlegeltük, kérelme elfogadásra...
  • PecsriK
    GOVERNMENT OF SAN ANDREAS VÁLLALKOZÁS TÁMOGATÁSI KÉRELEM Tájékoztatjuk, hogy igényét rögzítettük, azt mérlegeltük, kérelme elfogadásra...
  • PecsriK
  • PecsriK
  • valakimostmar
    valakimostmar létrehozott egy témát Lucas Schreier csere., az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Az adásvételben szereplő felek adatai [teljes név, telefonszám, lakcím] ► Lucas Schreier<->Madison Miles ◄ Az adásvételben szereplő...
    • 1752402682159.png
    • 1752402728228.png
  • D
    Daniika reagált JeppY98 témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Dr.JeppY « Ötleted leírása » Lehetne vásárolni a boltokba egy...
  • Relay
    Relay válaszolt erre: Autó.
    Azért egy Szupersportot ne hasonlíts össze egy izomautóval. Teljesen más kategória a kettő. Ez a Dominator bőven Szupersport...
  • T
    tkdzsola reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Changelog 1.7.1 Bugfixek / módosítások - Kamionos szállításnál pár pótkocsi z koordinátája megemelésre került, hogy alá lehessen...
  • Boxos
    Boxos létrehozott egy témát Towtruckm hiba, az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Hope // boxos « Hiba megnevezése » Az új vontató « Hiba bővebb leírása...
    • Desktop Screenshot 2025.07.13 - 10.56.41.67.png
    • Desktop Screenshot 2025.07.13 - 12.02.29.31.png
  • A
    Altos123 létrehozott egy témát Mapolás hiba., az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Mia Walsh / andyhawk1998 « Hiba megnevezése » Láthatatlan objektum. «...
  • dhusz
    dhusz válaszolt erre: Autó.
    Nekem is van dominatorom és sajnálom, hogy nerf-elve lett de szerintem most reálisabb lett a handling. "Szerintem" a legnagyobb baj az...
  • A
    Altos123 válaszolt erre: Cp..
    Logot küldjem el? Hátha én nem vettem észre valamit.
  • A
    Altos123 válaszolt erre: Cp..
    F8 nem láttam semmi olyant. De ahogy ki tp-z egy admin utána jó és megjelenik a cp. 4262 az inti id.
  • A
    Altos123 létrehozott egy témát Cp., az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Mia Walsh / andyhawk1998 « Hiba megnevezése » Nem megjelenő cp. « Hiba...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó