Kezdőlap
Fórum
Új hozzászólások
Keresés a fórumok között
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Utolsó aktivitás
Felhasználók
Regisztrált felhasználók
Aktuális látogatók
Új profil megjegyzések
Keresés a profil megjegyzések között
Belépés
Regisztráció
Újdonságok
Keresés
Keresés
Csak címeket keressen
Által:
Kezdőlap
Újdonságok
Menü
Belépés
Regisztráció
Install the app
Telepítés
A JavaScript le van tiltva. A jobb élmény érdekében engedélyezze a JavaScriptet a böngészőben, mielőtt folytatná.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Legutóbbi tevékenység
Újdonságok
Új hozzászólások
Új profil megjegyzések
Legutóbbi tevékenység
A
Altos123
létrehozott egy témát
Lyuk a mapban.
, az alábbi fórumon belül:
Lezárt hibajelentések archívuma
.
Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Mia Walsh / andyhawk1998 « Hiba megnevezése » Hiányzó mappolás. « Hiba...
2025.07.13 14:44:41
K
Kenny
reagált
PecsriK témájára
ezzel a reakcióval:
Imádom
.
GOVERNMENT OF SAN ANDREAS VÁLLALKOZÁS TÁMOGATÁSI KÉRELEM Tájékoztatjuk, hogy igényét rögzítettük, azt mérlegeltük, kérelme elfogadásra...
2025.07.13 12:53:37
PecsriK
válaszolt erre:
Elfogadva
vállalkozás támogatás kérelem
.
GOVERNMENT OF SAN ANDREAS VÁLLALKOZÁS TÁMOGATÁSI KÉRELEM Tájékoztatjuk, hogy igényét rögzítettük, azt mérlegeltük, kérelme elfogadásra...
2025.07.13 12:38:53
PecsriK
válaszolt erre:
Elfogadva
Cargo logistic támogatási kérelme
.
2025.07.13 12:37:43
PecsriK
válaszolt erre:
Elfogadva
Floppa Trans LTD támogatási kérelme
.
2025.07.13 12:34:43
valakimostmar
létrehozott egy témát
Lucas Schreier csere.
Archívum
.
Az adásvételben szereplő felek adatai [teljes név, telefonszám, lakcím] ► Lucas Schreier<->Madison Miles ◄ Az adásvételben szereplő...
2025.07.13 12:32:25
D
Daniika
reagált
JeppY98 témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Dr.JeppY « Ötleted leírása » Lehetne vásárolni a boltokba egy...
2025.07.13 12:31:16
Relay
válaszolt erre:
Autó
.
Azért egy Szupersportot ne hasonlíts össze egy izomautóval. Teljesen más kategória a kettő. Ez a Dominator bőven Szupersport...
2025.07.13 12:12:27
T
tkdzsola
reagált
Legend témájára
ezzel a reakcióval:
Like
.
Changelog 1.7.1 Bugfixek / módosítások - Kamionos szállításnál pár pótkocsi z koordinátája megemelésre került, hogy alá lehessen...
2025.07.13 12:09:52
Boxos
létrehozott egy témát
Towtruckm hiba
Lezárt hibajelentések archívuma
.
Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Hope // boxos « Hiba megnevezése » Az új vontató « Hiba bővebb leírása...
2025.07.13 12:07:15
A
Altos123
létrehozott egy témát
Mapolás hiba.
Hibajelentés
.
Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Mia Walsh / andyhawk1998 « Hiba megnevezése » Láthatatlan objektum. «...
2025.07.13 10:56:53
dhusz
válaszolt erre:
Autó
.
Nekem is van dominatorom és sajnálom, hogy nerf-elve lett de szerintem most reálisabb lett a handling. "Szerintem" a legnagyobb baj az...
2025.07.13 09:56:32
A
Altos123
válaszolt erre:
Cp.
.
Logot küldjem el? Hátha én nem vettem észre valamit.
2025.07.13 09:54:12
A
Altos123
válaszolt erre:
Cp.
.
F8 nem láttam semmi olyant. De ahogy ki tp-z egy admin utána jó és megjelenik a cp. 4262 az inti id.
2025.07.13 09:48:08
A
Altos123
létrehozott egy témát
Cp.
Hibajelentés
.
Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Mia Walsh / andyhawk1998 « Hiba megnevezése » Nem megjelenő cp. « Hiba...
2025.07.13 08:20:33
Kezdőlap
Újdonságok
Kinézet személyre szabása
Széles oldal
Az oldal kiszélesítése.
A weboldal sütiket használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a sütik használatát.
Elfogadás
Tudj meg többet....
Alsó