Legutóbbi tevékenység

• Legend
    Legend válaszolt erre: Állat bug.
    Akkor tudnál bővebb információt adni a hibáról? Mert deven megnézve jó volt minden.
  • A
    Altos123 válaszolt erre: Skill rendszer..
    Eddig elég volt szüretelni, öntözni és ültetni és nem fogyott a skill.
  • A
    Altos123 válaszolt erre: Skill rendszer..
    Eddig ha nem craftoltam nem fogyott. De ha craftolok akkor is fogy.
  • Rasheed
    Rasheed válaszolt erre: Állat bug.
    Igen!
  • A
    Altos123 létrehozott egy témát Skill rendszer., az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Mia Walsh / andyhawk1998 « Hiba megnevezése » Skill vesztés. « Hiba...
  • System
    System válaszolt erre: Festés hiba.
    Relog után meg oldotta a problémát. de különben a Dubsta-t nem engedte. azóta pacek. és hiba üzenetet nem írt.
  • G
    Gyusza létrehozott egy témát Ruházat/Torzó bug, az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Aaron Scott/GyuszA « Hiba megnevezése » Ruházaton átbugoló torzó « Hiba...
  • skyler010211
    skyler010211 válaszolt erre: FD hőkamera.
    A kép nálunk is ilyen habár mozgást annyira nem veszi be és a karakter se mozog vele normálisan. Túl nagyokat forog. Plusz nagyítva...
  • Legend
    Legend válaszolt erre: FD hőkamera.
    Élesen most, a vh előtti tetőn nézem, és működik, látom a vh-n lévő npc-ket: Plusz mozogni is tudok vele.
  • skyler010211
    skyler010211 létrehozott egy témát FD hőkamera, az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Leah Pierce/Taking Changes « Hiba megnevezése » FD-nek a hőkamerája nem...
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Festés hiba.
    Ennek ugorj neki újra kérlek, mert nincsenek telepatikus képességeim. Melyik kocsiról beszélünk, melyik festésről, van-e f8 hiba, stb.
  • System
    System létrehozott egy témát Festés hiba, az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » VGina Lopez / System120 « Hiba megnevezése » Nem müködik a festés. «...
  • Relay
    @Laca
    • 01.png
  • Legend
    Legend létrehozott egy témát 2025.07.08. 3. patch, az alábbi fórumon belül: Changelog.
    Changelog 1.7.1 Bugfixek / módosítások - A helikopterek extrái mostantól jól megjelennek. - A gate rendszeren kísérleti javítás. - A...
  • A
    Altos123 létrehozott egy témát Kamionos cég mulle., az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Mia Walsh / andyhakw1998 « Hiba megnevezése » Kamionos cég Mulle...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó