Legutóbbi tevékenység

• Legend
    Legend válaszolt erre: Kosár bug..
    Már javításra került elméletileg.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Airride hiba.
    Nem kaptam azóta választ, és újra teszteltük Lacával, és működik, szóval zárok.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Csomagtartó Bug.
    Erről bővebb információ kéne, kocsi id-je, a megnyitott inventoryról egy kép, ilyesmi.
  • Legend
    99,9%, hogy ezt nem kesztyű okozhatta. Ha tippelnem kéne, akkor egy modder lehetett.
  • Legend
    Resivel kész.
  • PecsriK
    PecsriK reagált Morningstar témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    A megadott idő letelt @Champion, de választ nem kaptam tőled, pedig bőven volt rá lehetőséged. Az utóbbi napokban többször felmerült a...
  • Jakee
    Jakee reagált Morningstar témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    A megadott idő letelt @Champion, de választ nem kaptam tőled, pedig bőven volt rá lehetőséged. Az utóbbi napokban többször felmerült a...
  • Morningstar
  • Sutyek
    Nekem tegnap 17 órakor előjött a hiba, de egy resi megoldotta.
  • M
    MarK134 létrehozott egy témát Csomagtartó Bug, az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Enzo Ricci/yakariiiii « Hiba megnevezése » Kinyitva a csomagtartómat...
  • Blunt.
    Blunt. reagált Relay témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    @Laca
  • Blunt.
    Blunt. reagált Relay témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    📖 Naplórészlet - Chase Harlow naplójából “Az út. Ahol a kerekek felzabálják az aszfaltot, a kipufogó dörög, és mindenki félreáll, ha...
  • PecsriK
    PecsriK reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Changelog 1.7.1 Bugfixek / módosítások - Kikerült a szerverről az event. - Frakció járműveknél a kerékcserénél már nem teleportál...
  • Sensei
    Nem jött elő nekem.
  • _Shefi_
    _Shefi_ reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Changelog 1.7.1 Bugfixek / módosítások - Kikerült a szerverről az event. - Frakció járműveknél a kerékcserénél már nem teleportál...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó