Legutóbbi tevékenység

• Kosurasag
    Kosurasag létrehozott egy témát Bontós hiba, az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Hazel Duncan / kosurasag « Hiba megnevezése » Garázskapu inaktív. « Hiba...
  • _Shefi_
    _Shefi_ reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Changelog 1.7.1 Újdonságok - Bekerült 2 új kutyafajta, amely elérhető a legális frakcióknak is: Amerikai rókakopó Kékfülű vadászkutya...
  • Greg89
    Greg89 reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Changelog 1.7.1 Újdonságok - Bekerült 2 új kutyafajta, amely elérhető a legális frakcióknak is: Amerikai rókakopó Kékfülű vadászkutya...
  • Legend
    Legend létrehozott egy témát 2025.07.04., az alábbi fórumon belül: Changelog.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Autóbontó - ablaküveg.
    Összefüggő hiba lesz ezzel, amit resivel javítok: https://forum.onerp.hu/threads/barfind-sz%C3%A9lv%C3%A9d%C5%91-%C3%A9s-ablakok-bug.29990/
  • Legend
    Resivel kész.
  • Legend
    Erről tudni valami többet? Esetleg azóta nem jelent meg? Mi az interior id-je?
  • Legend
    Akkor zárok. Ha előjönne ismét ez a hiba, kérlek nyiss új hibajelentést.
  • Legend
    Resivel kész.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Rapid GT Classic Cabrio.
    Resivel javítva.
  • Legend
    Resivel javítva.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Sokkoló bughalál.
    Ez nem script hiba, belebuggolt a másik fél talán a földbe, a videó alapján. Lacával teszteltük, nem tudjuk reprodukálni.
  • D
    DaWaS válaszolt erre: Színváltós kocsi.
    Hát eddig nekem is visszaváltotta a rendes színére, csak most először nem, még relog után sem. Mai napra már leléptem, meglátjuk holnap...
  • System
    System válaszolt erre: Színváltós kocsi.
    Ez szerintem mindenkinél elő fordul. de ahogy betölt a szerver automatikusan vissza rakja a eredeti színére. pl. én fellépek a szerverre...
  • D
    DaWaS válaszolt erre: Színváltós kocsi.
    Csak nekem van hozzá kulcsom. Korábban a haverom kölcsönbeadta a kocsiját azzal is ez volt, de ott "fixálta" amikor kinyitottam

Kinézet személyre szabása

Top Alsó