Legutóbbi tevékenység

• BigDawe
    BigDawe reagált Bernal témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Sziasztok, A PK okát, eleve nem értem. A RP szál több nap óta zajlik. Számtalan alkalommal kerültünk összetűzésbe és eddig a pontig...
  • B
    Bernal reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Köszönöm a korrekt és kulturált hozzászólást @Bernal. A mai nap folyamán még megnézek pár szerverlogot és jövök a bírálattal. Addig zárom.
  • BigDawe
    BigDawe reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Köszönöm a korrekt és kulturált hozzászólást @Bernal. A mai nap folyamán még megnézek pár szerverlogot és jövök a bírálattal. Addig zárom.
  • B
    Sziasztok, A PK okát, eleve nem értem. A RP szál több nap óta zajlik. Számtalan alkalommal kerültünk összetűzésbe és eddig a pontig...
  • BigDawe
    BigDawe reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Helló, Estig várom @Bernal [Agustus Mecha] válaszát a fentiekhez kapcsolódva. A többiektől már semmilyen hozzászólást nem szeretnék látni.
  • M
    szia, már meg volt, DarkX írta, hogy írjak egy hibajelentést mert nem lett jó.
  • M
    masterren33 reagált PecsriK témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Ezzel kapcsolatban keress fel egy adminisztrátort a szerveren pm-ben.
  • Bruno
    Bruno reagált Golden témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Bruno
    Bruno reagált BigDawe témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Ahogy írtam első válaszomban is hogy én is ott voltam abból le lehet szűrni , hogy nem . Nem én vagyok Agustus ! Én Karakterem Jett
  • BigDawe
    Ahogy írtam első válaszomban is hogy én is ott voltam abból le lehet szűrni , hogy nem . Nem én vagyok Agustus ! Én Karakterem Jett
  • Bruno
    Nekem még van egyetlen egy kérdésem feléd. - A te IC karaktered Agustus?
  • BigDawe
    Várom a bíráló admin válaszát köszönöm …
  • BigDawe
    Ha tudnad ki a karakter gazdája lehet jobban tudnad a dolgokat folyamat Ooc chaten hazudsz, bazdmeg dolgok
  • BigDawe
    Szerintem én lottelek le
  • Golden
    Masolj kerlek logot mikor ezt irtam . Annyit mondtam hogy ott a garazsunk . Kerlek ne hazudj ! Az elobb meg azt mondtad semmi baja nem...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó