Legutóbbi tevékenység

• Legend
    Legend válaszolt erre: Túladagolás.
    Resivel javítva.
  • meister
    Imgur Újabb szereltetés után közvetlenül, javította szerelő, és törött az autó továbbra is.
  • meister
    meister létrehozott egy témát PD Buffalo SX-ek sérülése, az alábbi fórumon belül: Hibajelentés.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Clifford Burns / meister18 « Hiba megnevezése » PD Buffalo SX-ek sérülése...
  • valakimostmar
    valakimostmar válaszolt erre: schweizer v8 Crash.
    Nem a saját crashem, az egyik fk társam kért meg rá írjam meg, amúgy csak nála jön elő.
  • skyler010211
    skyler010211 létrehozott egy témát Túladagolás, az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Leah Pierce/Taking Changes « Hiba megnevezése » Túladagolás script «...
  • D
    Igen, nálam 2 roncsnál full 0% ablaküveg , ez 8 db 0%. Azért ennyire rossz arány sosem volt mióta bontózok személy szerint 🤷‍♂️
  • V
    vadoc07 válaszolt erre: Szerelőtelepes hiba!.
    Nem.Tapasztaltam
  • Legend
    Legend válaszolt erre: FD helikopter nem reagál.
    Adminok tájékoztatva erről, zárok.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Szerelőtelepes hiba!.
    Azóta előfordult másnál ,más járművel?
  • Legend
    Legend válaszolt erre: schweizer v8 Crash.
    Sehol nem tartalmazza a crashed, hogy a jármű végett crasheltél. Továbbá én is tegnap előtt nem egyszer tesztelgettem az említett...
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Vadászatban nyúl..
    Könyvben maradt csak benne a nyúl, a vadászatban már 2 éve nem elérhető. Könyvből előbb-utóbb kiszedjük, fel van írva már belsősre. Zárok.
  • S
    Seend válaszolt erre: Elfogadva Anti-Cheat.
    Harmonyban lőttem SMGvel és ott dobott ki a tűzharcban.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Graffiti letörlése.
    Ha legalább 3 napos a graffiti, akkor lehet leszedni már bárkinek, addig nem. Ez így van már legalább 1 éve. Ez nem hiba, zárok.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: FD helikopter nem reagál.
    Ilyenkor át kell vinni egy másik dimenzióba, megjavítani, majd vissza. Ez az alt:V-n is így működött.
  • S
    Seend létrehozott egy témát Elfogadva Anti-Cheat, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Taylor Hayes Adminisztrátor neve: Anti-Cheat Indok: Anti-Cheat Tiltás időpontja: Most Meddig tart a ban: Soha Miért lettél...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó