Legutóbbi tevékenység

• A
    Altos123 létrehozott egy témát Drón hiba., az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Mia Walsh / andyhawk1998 « Hiba megnevezése » Nem tudom hasznűlni a...
  • A
    Altos123 létrehozott egy témát Graffiti letörlése, az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Mia Walsh / andyhawk1998 « Hiba megnevezése » Nem tudom leszedni a...
  • Golden
    Golden létrehozott egy témát Élményképek, az alábbi fórumon belül: Pulse Syndicate.
    • A68EBCBB-837A-410B-9355-592C733FFF30.png
  • Golden
    Golden létrehozott egy témát Leírás, az alábbi fórumon belül: Pulse Syndicate.
    Pulse Syndicate – A Sötét Út Királyai Alapító: Cesar Raven Alapítás éve: 2018 Helyszín: Los Santos – El Burro Heights – egykori...
    • 15581347-6A54-461C-82C7-15ACD7C2E9C1.png
  • valakimostmar
    valakimostmar válaszolt erre: Élményképek.
    • autóker.png
  • Pepevokoszcs
    Pepevokoszcs létrehozott egy témát Motor többszemély bug, az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Jackson William/pepevok « Hiba megnevezése » Motor többszemély bug «...
  • valakimostmar
    valakimostmar létrehozott egy témát schweizer v8 Crash, az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Lucas Schreier « Hiba megnevezése » schweizer v8 kocsi crasheltet « Hiba...
  • Tukan
    Modell szerint: Buffalosxsl -Push bar fel/le kerül - ID: 25095 Buffalosxpo-Push bar fel/le kerül - ID: 20333 Polscoutr -Push bar fel/le...
  • Greg89
    Greg89 válaszolt erre: Szerelőtelepes hiba!.
    Nekem a Vorschlaghammer (alacsony kat.) produkálta valamelyik nap ezt.
  • _Shefi_
    _Shefi_ reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Changelog 1.7.1 Bugfixek / módosítások - A cégekhez betehető zene streamek is javítva lettek. - A Los Santosi lefoglalós CP lejjebb...
  • vossen
    vossen válaszolt erre: Airride hiba.
    F8 at nem néztem hozzá, nem nincs másnak hozzá kulcsa tudtommal.Majd ma újra próbálom tegnap amíg játszottam nem javult meg.
  • PecsriK
    PecsriK reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Changelog 1.7.1 Bugfixek / módosítások - A cégekhez betehető zene streamek is javítva lettek. - A Los Santosi lefoglalós CP lejjebb...
  • Greg89
    Greg89 reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Legend
    Legend létrehozott egy témát 2025.06.27., az alábbi fórumon belül: Changelog.
  • Legend
    Resivel javítva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó