Legutóbbi tevékenység

• Tukan
    Modell szerint: Buffalosxsl -Push bar fel/le kerül - ID: 25095 Buffalosxpo-Push bar fel/le kerül - ID: 20333 Polscoutr -Push bar fel/le...
  • Greg89
    Greg89 válaszolt erre: Szerelőtelepes hiba!.
    Nekem a Vorschlaghammer (alacsony kat.) produkálta valamelyik nap ezt.
  • _Shefi_
    _Shefi_ reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Changelog 1.7.1 Bugfixek / módosítások - A cégekhez betehető zene streamek is javítva lettek. - A Los Santosi lefoglalós CP lejjebb...
  • vossen
    vossen válaszolt erre: Airride hiba.
    F8 at nem néztem hozzá, nem nincs másnak hozzá kulcsa tudtommal.Majd ma újra próbálom tegnap amíg játszottam nem javult meg.
  • PecsriK
    PecsriK reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Changelog 1.7.1 Bugfixek / módosítások - A cégekhez betehető zene streamek is javítva lettek. - A Los Santosi lefoglalós CP lejjebb...
  • Greg89
    Greg89 reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
  • Legend
    Legend létrehozott egy témát 2025.06.27., az alábbi fórumon belül: Changelog.
  • Legend
    Resivel javítva.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Airride hiba.
    nálam működik a kocsidban, teszt szerveren. F8-ban nem volt hibaüzenet esetleg? Amikor reloggoltál, nem volt más online, akinek volt...
  • Legend
    Resivel megnöveltem a CP-k méreteit, hátha segít a dolgon. Zárok, ha továbbra se menne, nyisd újra kérlek a témát.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Autóbontó - ablaküveg.
    Hát, mint látod itt az előző posztomban, ad nem 0%-os ablaküveget is a rendszer.
  • Legend
    Legend válaszolt erre: Szerelőtelepes hiba!.
    Én teszteltem egy közepes kat. autóval, és nekem rendesen kiírta: Tudni, hogy mi volt a szerelendő kocsi id-je, típusa?
  • Jumi
    Igen. Cross rakott a nevemre egy másik XLS-t is, azt sem tudtam berakni.
  • Jumi
    Jumi válaszolt erre: Autóbontó - ablaküveg.
    Én tegnap próbáltam, a szélvédők már jók, viszont az ablaküvegek továbbra is 0%osak.
  • Legend
    Az a jármű tulajdonosa, aki be akarja rakni az autokerbe?

Kinézet személyre szabása

Top Alsó