Legutóbbi tevékenység

• S
    Skynet1990 létrehozott egy témát Futo Tuning Eltűnése, az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Cole Morrison/Skynet1990 « Hiba megnevezése » Futo autóról az összes...
  • D
    Dolan létrehozott egy témát Elfogadva Donnie Serrano - Anti-Cheat, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Donnie Serrano Adminisztrátor neve: Anti-Cheat Indok: Fegyver-cheat Tiltás időpontja: 2025-06-25 12:23:13 Meddig tart a ban: Örök...
  • JakeFury
    JakeFury reagált django témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Kevin Stamper/djangesz « Ötleted leírása » Tudom ez egy népszerűtlen...
  • Greg89
    Greg89 reagált Jumi témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Ettore Mancini / Jumi « Hiba megnevezése » Autóberakás a kereskedésbe «...
  • Greg89
    Greg89 reagált django témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Szerverrel kapcsolatos ötletek In Game Neved/Discord Neved » Kevin Stamper/djangesz « Ötleted leírása » Tudom ez egy népszerűtlen...
  • Greg89
    Greg89 reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Changelog 1.7.1 Bugfixek / módosítások - Az object streamer optimalizáláson esett át, és 700-al több objectet tud már megjeleníteni. -...
  • django
    django létrehozott egy témát Kamionos vállalat fuvar limit, az alábbi fórumon belül: Lezárt ötletek.
  • 3sm4rt
    3sm4rt reagált SoneX témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    A sztori a jelenben játszódik, körülbelül 4-5 hónap telt el, ahogyan Duke és Carl szétváltak a klub miatt.
  • D
    Doryx65 létrehozott egy témát Ub kérelem, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Dana Fischer Adminisztrátor neve: Anti Cheat Indok: fegyver cheat Tiltás időpontja: Meddig tart a ban: örökre Miért lettél...
  • Jumi
    Jumi létrehozott egy témát Autóbontó - ablaküveg, az alábbi fórumon belül: Lezárt hibajelentések archívuma.
    Szerverrel kapcsolatos hibák In Game Neved/Discord Neved » Ettore Mancini / Jumi « Hiba megnevezése » 0% ablaküveg « Hiba bővebb...
  • _Shefi_
    _Shefi_ reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Changelog 1.7.1 Bugfixek / módosítások - Az object streamer optimalizáláson esett át, és 700-al több objectet tud már megjeleníteni. -...
  • Legend
    Legend létrehozott egy témát 2025.06.25., az alábbi fórumon belül: Changelog.
  • Legend
    Resivel javítva.
  • Legend
    Resivel javítva.
  • Legend
    Reprodukálási módszerre lenne szükségem, mert én nem tudom előhozni ezt a hibát.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó