Legutóbbi tevékenység

• B
    Balito válaszolt erre: Bontó - ablaküveg.
    +1, ugyanez a hiba nálam is.
  • L
    Leila98 válaszolt erre: Bennys kapuk / ajtók.
    Gondolom nincsen ha nem csukódik be magától csak ki nyílik. AltV-nél nem volt gond ezzel.
  • Legend
    Akkor zárok.
  • Loco
    Loco hozzászólt Loco profiljához.
    Duck my Sick :love:
  • S
    Scooby reagált Laca témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Üdv, Feloldom egyszeri alkalommal, de a következő "véletlen egybeesést" követően visszakerül rád instant.
  • S
    Scooby létrehozott egy témát Elfogadva Ray Jackson UB kérelem, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Ray Jackson Adminisztrátor neve: Laca Indok: Modder Tiltás időpontja: 2025/06/23, 23, 40-50 Meddig tart a ban: Perma Miért lettél...
  • C
    ChesterNebro létrehozott egy témát Elfogadva Edward Morton UB kérelem!, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Név: Edward Morton Adminisztrátor neve: Anti Cheat! Indok: Sricpt Inject Tiltás időpontja: 2025.06.24.11:valamikor Meddig tart a ban...
  • h_milu
    h_milu válaszolt erre: Bontó - ablaküveg.
    Nálam is ezek a problémák vannak jelen. Először nincs ott a fehér pötty majd egy inti ki-be megoldotta de ugyanúgy 0%-os üvegek és...
  • Kuglóf
    Nem volt semmi hibaüzenet, a script generálta rp-ket láttam csak.
  • Yungsetta
    Yungsetta hozzászólt Loco profiljához.
    welcome to brixton
  • django
    Most le van nullázódva, szóval elvileg megoldódott. Köszi!
  • D
    Doki45 reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Changelog 1.7.1 Bugfixek / módosítások - Pár, véletlen bent felejtett valós márkájú ruha kicserélve mindkét nemen. Ha még esetleg...
  • V
    vadoc07 létrehozott egy témát Pénz visszaigénylés, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    InGame neved és Discord azonosítód: Nina Lopez /vadoc07 Problémád / kérdésed / kérésed kifejtése: [IMa resi elött be vittem a bontóba 6...
  • B
    Bendzsi reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Changelog 1.7.1 Bugfixek / módosítások - Pár, véletlen bent felejtett valós márkájú ruha kicserélve mindkét nemen. Ha még esetleg...
  • vossen
    Igen az a része jó lett morottuningok vissza kerültek néztem őket , szerver resi is volt meg relogoltam is , ami bajom még az a futómű...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó