Legutóbbi tevékenység

• Robex
    Robex válaszolt erre: Bontó - ablaküveg.
    Ma reggel nálam is jelenkezet ez a hiba , nálam se volt ott az fehér pötty de azt egy inti ki-be úgy vissza jött a fehér pötty.
  • V
    Vedan reagált Erkan témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    A Vespucci Blvd Hustlers egy fiatal, forrófejű, kiszámíthatatlan banda, akik a Vespucci Beach mögötti lepukkant tömbökben, parkolókban...
  • Yungsetta
    Yungsetta reagált Erkan témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    A Vespucci Blvd Hustlers egy fiatal, forrófejű, kiszámíthatatlan banda, akik a Vespucci Beach mögötti lepukkant tömbökben, parkolókban...
  • django
    django létrehozott egy témát Elfogadva Vinewood-Trade tűmogatási kérelem, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    GOVERNMENT OF LOS SANTOS VÁLLALKOZÁS TÁMOGATÁSI KÉRELEM ADATOK Igénylő neve: - Kevin Stamper Születési helye, ideje: - Los Santos...
  • IamHiro95
    IamHiro95 reagált Erkan témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Erkan
    Erkan létrehozott egy témát VESPUCCI BLVD HUSTLERS, az alábbi fórumon belül: Script-nélküli szervezetek [Illegál].
    • b4df42f6389b3cc146873f94704155bb.jpg
    • 89943fff5bc5a98e016492cf7fe1c79f.jpg
    • hoovertervezet2.png
  • R
    roland1337 válaszolt erre: Bontó - ablaküveg.
    +1
  • toeszli
    +1 nálam is megtörént, eltűnt a spoilerem (Cypher, ID: 22001) Kizártam, bezártam, akkor se jelenik meg.
  • vossen
    Itt a videó a kocsiról: schweizer2 (#31567) Régen : Most :
  • Kuglóf
    UP! A mostani resivel két kocsim kivételével jó (ariant és sg4), optika, külső, szinte azonnal betöltötte DE ki kellett nyitnom és be...
  • B
    Bendzsi reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Changelog 1.7.1 Bugfixek / módosítások - Kísérlet a CP-k, camping objectek, stb-k javítására. - Az autókereskedésben a tesztvezetésnél...
  • Simoon
    Simoon reagált Legend témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    Changelog 1.7.1 Bugfixek / módosítások - Kísérlet a CP-k, camping objectek, stb-k javítására. - Az autókereskedésben a tesztvezetésnél...
  • Legend
    Legend létrehozott egy témát 2025.06.23. 3. patch, az alábbi fórumon belül: Changelog.
  • Kuglóf
    Illetve most teszteltem a hangokat, azok jók, csak a tuningok hiányosak, bár tegnap egy másfél órát voltam fenn, az idő alatt majdnem...
  • PecsriK
    INTERNAL REVENUE SERVICE CSERE ADÓZÁSI NYOMTATVÁNY Ezúton köszönjük a felsorolt járművek cseréjére vonatkozó bejelentését. Az...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó