Legutóbbi tevékenység

• dhusz
    dhusz reagált habos témájára ezzel a reakcióval: Like Like.
    A McShane Űrprogram - kígyóvadászat a Holdon
  • Golden
    Golden válaszolt erre: Élményképek.
    • elmenylabor.png
  • Robex
    INTERNAL REVENUE SERVICE CSERE ADÓZÁSI NYOMTATVÁNY Ezúton köszönjük a felsorolt járművek cseréjére vonatkozó bejelentését. Az adatokat...
  • PecsriK
    INTERNAL REVENUE SERVICE CSERE ADÓZÁSI NYOMTATVÁNY Ezúton köszönjük a felsorolt járművek cseréjére vonatkozó bejelentését. Az...
  • G
    gergoke létrehozott egy témát Madison Miles és Greg Smart autó cseréje, az alábbi fórumon belül: Archívum.
    Az adásvételben szereplő felek adatai [teljes név, telefonszám, lakcím] ► Greg Smart 80019917 Elrancho Blvd 744-- Medison Miles...
  • Golden
    Golden reagált Morningstar témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Kérésre zárom és helyezem. Köszönjük a sok színes RP-t és a storyt amit bemutattál nekünk @Mercikee .
  • Golden
    Golden reagált Mercikee témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Hetek teltek el az előző incidens óta, sikerült felépülnöm a Toma által okozott sérülésekből, azonban nem maradhattam nyugodt, mivel...
  • Golden
    Sejthettétek, hogy nem marad titokban Bruce-al való kapcsolatom Toma előtt, szépen kijátszott. Nyugodt, kellemes kis napom volt, este...
  • Golden
    A legszebb napjaimat élem meg jelenleg Bruce-al, nem hittem volna, hogy majd én Blaire Duncan ismét szerelmes leszek, csak sajnos ez nem...
  • Golden
    Ha még ez nem lenne elég, Toma folyamatos üzenetekkel bombáz, hogy legközelebb nem lesz ilyen kíméletes és húzzam meg magam és vegyek...
  • Golden
    Tengetem a napjaim a Chihuahua-ban, ugyanaz a forgatókönyv, bemegyek jó pofizok egy sort az emberekkel, néha elejtek egy flegma sóhajt...
  • Golden
    Megvártam míg elcsitulnak bennem a tomboló érzelmek, hideg vízzel próbáltam magamról lemosni azt a sok mocskot, amit tettem. Nem...
  • Golden
    Egyre több időt töltök el Bruce-al, egyre közelebb kerül a szívemhez, lassan kezdem elérni azt a pontot, hogy nem akarom őt elveszíteni...
  • Golden
    Tisztességes munkát kellene keresnem, mert már tényleg feléltem az összes félretett pénzem. Lassan kajára sincs pénzem, a kapcsolataimat...
  • Golden
    Kimerészkedtem a sötét, elhanyagolt lakásomból, a környéken sétálgattam, nem igazán tudtam merre menjek, csak egyenesen sétáltam, mintha...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó