Legutóbbi tevékenység

• R
    rogers5661 reagált Mercikee témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Másnap reggelre összeszedtem a gondolataim és vettem a bátorságot, hogy bemenjek a GOV-hoz, hogy bepereljem azt a patkányt, aki órákig a...
  • Relay
    Relay válaszolt erre: Pénz visszaigénylés.
    Intézve!
  • Golden
    Golden válaszolt erre: Élményképek.
    • fel1.png
    • fel2.png
    • fel3.png
    • fel4.png
    • fel5.png
    • fel6.png
  • MYNAMEISTITO
    MYNAMEISTITO reagált Mercikee témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
    Nem sokáig tartott az öröm, mert Asher igazából pár pillanat alatt lehozott az életről, mert nem tetszett neki, az ötlet, hogy távozzak...
  • MYNAMEISTITO
    Elkezdődött a Hotel nyitóbulija, kicsit későn sikerült csatlakoznom, mert elhúzódott a készülődésem, bevasaltam a hajam, felvettem egy...
  • MYNAMEISTITO
    Végre kimondtuk Asher-el, hogy együtt vagyunk, bár szerintem ez már egyértelmű volt, elég idegen ez az érzés, amit iránta érzek, voltam...
  • MYNAMEISTITO
    Az ágyamban pörgetem a telefonomat, régi képeket nézegettem magamról, mikor eszembe jutott, hogy Zev írt valamit, amiről teljesen...
  • MYNAMEISTITO
    A lakásomban letakartam az összes tükröt, hogy még véletlenül se lássam az új arcomat. Ez idő alatt sikerült összeszednem a...
  • MYNAMEISTITO
    Nem lehet több titok a csapatban, egyszerűen nem bírok Stuka szemébe nézni, mióta tudom az igazságot, hogy ki ölte meg az egyik legjobb...
  • MYNAMEISTITO
    A srácok kitalálták, hogy szervezzünk egy grill partit a szálloda előtti füves területen, hívjunk meg mindenkit, kicsit oldjuk a...
  • MYNAMEISTITO
    Másnap reggelre összeszedtem a gondolataim és vettem a bátorságot, hogy bemenjek a GOV-hoz, hogy bepereljem azt a patkányt, aki órákig a...
  • Jimmy
    Jimmy reagált Mercikee témájára ezzel a reakcióval: Imádom Imádom.
  • Relay
    Szia! Azt látom, hogy a PD-s kolléga laggolt egy kicsit, viszont a te halálod nem szerepel a videóban. Így ez a videó jelen álláspont...
  • Wolfi
    Wolfi reagált Mercikee témájára ezzel a reakcióval: Like Like.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó