Név: Zoe Mongtomery
Adminisztrátor neve: Fater
Indok: FearRP hiánya, MG-re való buzdítás és felesleges OOC (Szerveren és Discordon)
Tiltás időpontja: 2024.10.19 23:41:10
Meddig tart a ban: Örökre
Miért lettél kitiltva: Hülyeségeket mondtam a kihallgatás során amire tulajdonképpen semmi szükség nem lett volna ha nem menekülök a rendőrök elöl. Illetve a kihallgatás vége felé teljesen feleslegesen próbáltam rámutatni azokra a dolgokra amiket nem értek ha IRL is van ilyen akkor IC miért ne lehetne ha a GTA lore szerint szinte a szomszédban van a város akkor miért ne lehetne azt RPzni attól függetlenül, hogy IRL mondjuk 386 mérföldre van egymástól a 2 város.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Egy kedves adminisztrátor rávilágított, hogy tulajdonképpen nem lenne velem probléma csak rossz közösségbe kerültem, rossz emberektől tanultam RPzni stb... Szóval mostantól megválogatnám kikkel RPzek azaz sokkal RPsebb közösséget választanék magamnak akiktől nagyon sok mindent tanulhatok. Pl.: Megtaníthatják, hogy különböző szituációkat hogyan RPzzek le még ha akkor is ha nekem teljesen más a véleményem, hogy többé ne kerüljek hasonló helyzetbe és minden simán menjen akár egy kihallgatáson akár egy hétköznapi RP szituációban.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Teljes mértékben.