Sziréna hang bug

meister

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:28
Clifford Burns

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» Clifford Burns / meister18 «

Hiba megnevezése

» Sziréna hang bug «

Hiba bővebb leírása

» Ha a PD-s kocsikon (bármelyiken) megnyomjuk az E gombot, az más playereknél (inkonzisztens, hogy egy valakinél, több embernél vagy mindenkinél) a sziréna hangot bekapcsolja. Rögtön megoldódik, ha a numpad hotkeyekkel ki-be kapcsoljuk a szirénát. A player akinél megy a sziréna, sosem hallja a sajátját. «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» - «

Jakee

Átlagos Forumozó
Játékos
Ella Loof

qh62gjT.png

» jakee6030 «

Hiba megnevezése

» Szirénázó, azonban csak villogót használó autó. «

Hiba bővebb leírása

» Amikor egy szirénával rendelkező autó nagyobb távolságra közlekedik tőled, villogóval vagy akár nélküle akkor hallod a sziréna hangokat, akkor is ha ők azt nem feltétlen használják. «

Csatolmányok

» Sajnos nincsen. «

Egyéb megjegyzések

» Többször is tapasztaltam ilyet, sajnos nem tudom hogy pontosan hogyan lehet előidézni ezt a dolgot. «

Kuglóf

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:91

qh62gjT.png

» » Donnie McAlroy/kuglof7730 « «

Hiba megnevezése

» Vontatón hallható sziréna. «

Hiba bővebb leírása

» Távoltól sziréna hallható a vontatóból, viszont ha közel megyek elmúlik, amint megint növekszik a távolság újra hallható. «

Csatolmányok

» «

Egyéb megjegyzések

» Válasz «

meister

Átlagos Forumozó
Játékos
Clifford Burns
Update:
Mivel elfelejtettem ennek a posztnak a létezését, ezért nem is írtam semmit, de most látom hogy egy mod összevonta másik hasonló topicokkal.

Az én tippem erre a hibára az, hogy az E betű lenyomására a sziréna (a szirénát bekapcsoló playeren kívül mindenki másnak) bekapcsolódik, azonban az autóban ülő player csak a villogót látja, a szirénát nem hallja. Feltételezem a szerver script letiltja az E gomb lenyomásánál a hangot és csak a villogót kapcsolja be, valahol itt lehet elcsúszás, hogy a script nem tiltja rendesen mindenkinek a hangot.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó