Üzenetek:68
Kevin Stamper
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Kevin Stapmper/djangesz «
Ötleted leírása
»
Tisztában vagyok vele, hogy biztosan a vezetőségnek is rengeteg jó ötlete van, ami megvalósításra vár. Véletlenül sem szeretném, hogy ezek az ötletek úgy jöjjenek át, hogy több kéne, mint ami van! Viszont amikor van egy ötletem, sajnos nem tudom magamban tartani, ezért megosztom veletek. Igazából azt sem tudom, amit most leírok, az megvalósítható-e, de lássuk, miről is van szó:
Láttam érdekes vonatos modokat, ahol a tehervonat ki van cserélve személyszállító vonatra, és lényegében ez az a rész, amiről fogalmam sincs, hogy mennyire megvalósítható. Ha megvalósítható, akkor lehetne bemappolni állomásokat. A vonatozást kétféleképpen képzeltem el. Egyrészt a vonat úgy menne körbe, hogy egy NPC vezeti, pl. 15 percenként indul egy vonat LS-ből és az elmegy egészen Paleto Bayig, több megállót is útba ejtve. Ez a vonatozás működhetne úgy is, mint egy alapmunka: ha valaki be akar állni dolgozni, akkor az NPC ideiglenesen kikerülne.
Ez egyrészt azért lenne érdekes, mert adna plusz egy RP-lehetőséget (főleg azoknak, akik szeretnek vonatozni), másrészt kicsit megkönnyítené a közlekedést is. Ha valakinek pl. Paletóból be kéne jutnia a városba és épp nincs mivel (mert senki se válaszol a „fuvar kellene” SMS-re), és nem akar biciklizni, legyen egy alternatíva. A vonatra fel lehetne tenni egy biciklit is, ha valaki azt is vinne magával. Ha valaki pl. el akarna menni biciklitúrára a Chilliad hegyre, de nincs kocsija, amire fel lehet szerelni, és unna odáig elhajtani, az eljuthatna vonattal is.
Tisztában vagyok azzal, hogy egy ilyen megoldás csökkentené valamilyen szinten az interakciót a playerek között az olyan szitukban, amikor valaki fuvart keres. Tisztában vagyok azzal is, hogy volt már hasonló ötlet felhozva, és el volt mondva, hogy nincs ilyen tervezve, valamint azzal is tisztában vagyok, hogy a személyszállító vonat megvalósítása egyáltalán nem biztos, hogy lehetséges, viszont úgy gondoltam, egy próbát megér.
«
Csatolmányok
» Nincs «
Egyéb megjegyzések
» Nincs «