Elfogadva unban kérelem

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

masterren33

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:73
Tony Flash
unban.png

Név: Bobby Wilson
Adminisztrátor neve: Simon
Indok: admin/szerverszidás
Tiltás időpontja: 2025.11.17
Meddig tart a ban: örök
Miért lettél kitiltva:
(admin/szerver szidás) ma beléptem, ottonál leadtam pár cuccot, kipakoltam inventorimból pár dolgot legyen helyem, tár, rajzok) amint elmentem jött mögöttem a Hector (gondolom ahogy anno adminként a hungary-n is ezt is ki mg-zte és ment ic a tagra, itt is volt már hogy ki mg-zte ki hirdetett és mit adminkét, aztán hirdetésből letartóztatott mert látta ketten vagyunk a szerveren...) neki az a lényeg, hogy ooc indokkal valakit tudjon zargatni ic, mindig is ezt csinálta. -
5 percig követett aztán leállított. Egyből kérdezte van e illegális a kocsiba? Aztán valami recon bug miatt sztornózta az egészet de azért folytatni akarta az rp-t fegyvereket rám fogva. Most ha bug miatt vagyok kiszedve akkor minek van rp folytatás?
minimapon sebességkorlát az jól mükszik nem? 110-et írt én direkt 80al haladtam ő szerinte 90-el 70nél...) eleve egy katasztrófa volt az egész ürügy meg amit csinált és nagyon mg szagú. Nem azzal a baj, hogy igazoltat, persze miért ne? Ha nem ahogy!
Amúgy nem volt nálam semmi olyan amit sajnálnék nem azért léptem ki, felőlem elveheti azt a 4 tárat meg a rajzokat.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: megtartom inkább a véleményem
Összességében jogosnak érzed a tiltást: igen megszóltam a Hectort, nem szerverminősíteni akartam, a szerver jó, csak ha ilyen hazug, mg, csaló adminok vannak pozícióba sajnos nem sokan fognak maradni. ( Nem Simont szidtam hozzá nem szóltam, ha nem a Hector tipikis csalós intézkedését.) Ha a kérelem nem is lesz elfogadott, teljes erővel javaslom a Hector admin pozíciójának felfüggesztését unfairplay, csalás, hazudozás miatt) és ez már évek óta tart, ti csak nyertek vele. Köszönöm

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:8,917
-
Helló,

Az UB-t @Simoon bírálja majd.

Az adminra való panaszoddal, keress fel DC-n, kérlek.

Simoon

Pletykafészek
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:130
Milo Berganza
Főadmin hozzászólás
Szia @masterren33! Tisztáztunk pár dolgot erről a szituációról így a bannodat feloldom. Kérlek a jövőben figyelj oda miként nyilvánulsz meg OOC chaten. Ha bárkivel gondod van keresd fel az illetékes személyeket vagy megfelelő bizonyítékokkal nyiss PK-t fórumon.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó