Név: Wybert Huxleye
Adminisztrátor neve: Wildcard
Indok: Admin szavának semmibevétele szabályzat többszörös megszegése
Tiltás időpontja: 2023-12-11
Meddig tart a ban: Örök
Miért lettél kitiltva: Helikopterrel szálltam le a fakitermelő farmomhoz tartozó garázsomnál, ami nem minősült megfelelő leszállóhelynek. Az admin figyelmeztetett a nem megfelelő parkolásra, de mivel a telepem a szigeten volt, és nem akartam külön járművel szállítani az árut a leszállópályáról, inkább figyelmen kívül hagytam az utasítást, és folytattam a tevékenységem, második felszólításra inkább leléptem a szerverről
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Jobban figyelnék a szabályokra és az adminok utasításaira. Fakitermelő telepem, járműveim törlődtek, így már nem tudnám ezt a szabályt megszegni
Összességében jogosnak érzed a tiltást: A figyelmeztetés jogos volt, elismerem, hogy hibáztam. Viszont az örök kitiltást egy kicsit túlzásnak érzem, főleg hogy a százmillió dollárt érő járművagyonom, amiért rengeteget dolgoztam, már így is törlésre került. Az egész inkább úgy tűnt, mintha a tiltás részben a járműveim miatt történt volna, nem feltétlenül a szabálysértésem arányában, erre utalhat az is, hogy nem sikerült megbeszélni az adminnal ezt az egyszerűnek tűnő helyzetet még a járműbejelentések előtt