Elfogadva unban kérelem

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

manki

Újonc
Játékos
Üzenetek:15
1
unban.png

Név: Wybert Huxleye
Adminisztrátor neve: Wildcard
Indok: Admin szavának semmibevétele szabályzat többszörös megszegése
Tiltás időpontja: 2023-12-11
Meddig tart a ban: Örök
Miért lettél kitiltva: Helikopterrel szálltam le a fakitermelő farmomhoz tartozó garázsomnál, ami nem minősült megfelelő leszállóhelynek. Az admin figyelmeztetett a nem megfelelő parkolásra, de mivel a telepem a szigeten volt, és nem akartam külön járművel szállítani az árut a leszállópályáról, inkább figyelmen kívül hagytam az utasítást, és folytattam a tevékenységem, második felszólításra inkább leléptem a szerverről
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Jobban figyelnék a szabályokra és az adminok utasításaira. Fakitermelő telepem, járműveim törlődtek, így már nem tudnám ezt a szabályt megszegni
Összességében jogosnak érzed a tiltást: A figyelmeztetés jogos volt, elismerem, hogy hibáztam. Viszont az örök kitiltást egy kicsit túlzásnak érzem, főleg hogy a százmillió dollárt érő járművagyonom, amiért rengeteget dolgoztam, már így is törlésre került. Az egész inkább úgy tűnt, mintha a tiltás részben a járműveim miatt történt volna, nem feltétlenül a szabálysértésem arányában, erre utalhat az is, hogy nem sikerült megbeszélni az adminnal ezt az egyszerűnek tűnő helyzetet még a járműbejelentések előtt

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:8,364
-
Üdv,

Több ízben sértettél már szabályzatot, ahol semmibe vetted az adminisztrátorok kérését. Volt már többszöri felszólítás arra is, hogy folyamatosan a garázsod palatetejét használtad leszállópályának, hogy RP-t hanyagoltál, RP-t kerültél, kiléptél azok alól, stb.

2024. Január óta nem kértél UB-t, így a járműveid törlésével senki mást nem hibáztathatsz csak saját magadat.

Mi a garancia arra, hogy kiveszed a részed a körülötted zajló szerepjáték szituációkból, nem bújsz ki se ezek, se az adminisztrátori kérések alól? Mert azon kívül, hogy grindoltál, RP-k alól kibújtál és kiléptél sok minden mást nem láttunk tőled.

manki

Újonc
Játékos
1
100 ezer játszott perc alatt 4 jailt és 2 figyelmeztetést szedtem össze, ami nem tűnik kirívónak. A járművek törlése havi bejelentés szerint történt, két elutasított unban kérelem után a járművek törlésre kerültek, utána nem kértem több unban kérelmet.
A szerepjáték értelmezés kérdése, amennyiben a fatelepi munka, több cég vezetése, több tucat játékos betanítása, köztük az engem kitiltott admint, egyesével több órán át mutattam meg nekik mit hogyan kell, cégekhez való alkatrészek beszerzése nem számít annak, abban az esetben nem lenne rá garancia.
Több cég felépítése a nulláról, több tucat ember betanítása, ha nem látjátok ennek értékét, akkor elfogadom a tiltást.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
-
Nem nekem kell bizonyítanod, hanem a közösségnek, hogy nem teszel keresztbe nekik azzal, hogy fogod magad, kilépsz vagy ott hagysz egy folyamatban lévő szerepjátékot. Ennek függvényében jelezz vissza, hogy tudod-e teljesíteni vagy sem.

manki

Újonc
Játékos
1
Helikopterrel a garázsom előtti parkolóba szálltam le, ezzel nem zavartam senki szerepjátékát. A két kilépésem admin elől történt, nem más játékosokkal folyamatban lévő RP közben.
A közösséget nem hátráltattam, kamionos és fakitermelő cégemmel rengeteg játékost segítettem, több tucat embernek tartottam egyéni, akár több órás betanítást, illetve mentősként is tevékenykedtem több hónapon át.
Ha visszaengednétek, jobban oda fogok figyelni, nem lépek ki, és megvárom az esetleges szankció végét, hogy a szándékaim ne legyenek félreérthetők.

Utoljára szerkesztve:

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
-
Head of Staff hozzászólás
Sok sikert, feloldottam a kitiltásod.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó