Elfogadva Unban Kérelem.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

sreki112

Aktív Forumozó
Játékos
Üzenetek:34
Frank Connor
unban.png

Név: Logan Loyfic
Adminisztrátor neve: Morningstar
Indok: Jogos PK, Utolsó esély eljátszva
Tiltás időpontja: 2024-12-28 17:30:43
Meddig tart a ban: Örökös
Miért lettél kitiltva: Jogos PK, Utolsó esély eljátszva, lehet egy picit túlzásba vittem a realitást.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Teljes mértékbe mindenen, megértettem mindent hogy mit lehet és mit nem mik a határok, picit túl szaladtam a határokon és megértem az egészet egy jó párszor igen mondtam hogy mindig változok, de valahogy mégis össze jött egy két baki de rájöttem hogy teljes mértékbe mindenen is kell változtatni hogy élménydús és minden jó legyen.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Teljes mértékben jogosnak érzem igen, mivel túl szaladtam egy olyan határt amit nem kellett volna.

Morningstar

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:597
.
Adminisztrátor hozzászólás
Szia @sreki112, a szóban forgó szituáció során olyan dolgokat is elkövettél, amik miatt a múltban nem egyszer voltál szankcionálva. Mi a garancia arra, ha megkapod az unbant, nem fogsz ismét kísértésbe esni?

sreki112

Aktív Forumozó
Játékos
Frank Connor
[a]Szia @sreki112, a szóban forgó szituáció során olyan dolgokat is elkövettél, amik miatt a múltban nem egyszer voltál szankcionálva. Mi a garancia arra, ha megkapod az unbant, nem fogsz ismét kísértésbe esni?[/a]
Mostmár rájöttem jog másképp közelitsem meg az egész rp lényegét és teljesen józan ésszel cselekedni a garancia erre az egész dologra hogy ténylegesen ez volt az utolsó hogy ilyes fajta dolot/dolgokat tettem

Morningstar

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:597
.
Adminisztrátor hozzászólás
Remélem ez a körülbelül három és fél hónap tényleg elég volt, hogy elgondolkozz mindenen. A következő feltételekkel engedlek csak vissza:
  • 90 perc AJ a ban kiváltására
  • A legkisebb szabálysértés esetén visszakerül rád a tiltás és többet szó nem lesz unbanról.

Elfogadod ezeket a feltételeket?

sreki112

Aktív Forumozó
Játékos
Frank Connor
[a]Remélem ez a körülbelül három és fél hónap tényleg elég volt, hogy elgondolkozz mindenen. A következő feltételekkel engedlek csak vissza:
  • 90 perc AJ a ban kiváltására
  • A legkisebb szabálysértés esetén visszakerül rád a tiltás és többet szó nem lesz unbanról.

Elfogadod ezeket a feltételeket? [/a]
Rendben és köszönöm, elfogadom igen.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó