Üzenetek:24
Raven Nightsong
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Raven Nightsong / r4v3xx «
Ötleted leírása
» Sziasztok!
Az Én ötletem a jelenlegi egyetemi rendszerrel kapcsolatban született meg. Épp házi feladat írása közben méláztam el azon, hogy ezt a házi feladatot vajon hova lenne a legérdemesebb beadni. Ekkor született meg az az ötlet, hogy létre lehetne hozni az egyetemi rendszerrel kapcsolatban (és később az összes cég igényelhetne akár) egy weboldalt.
De most térjünk vissza az ULSA-hoz.
A weboldal lehetne egy egyszerű egyoldalas webpage is ahol választható modulok sorakoznának bizonyos információkkal és tevékenységekkel kapcsolatban, mint a való világban, így például:
- leírás a campusokról
- elérhetőség a kollégiummal kapcsolatban
- válogatott egyetemi életet bemutató képek
- ide akár lehetne feltölteni házi feladatokat is, amik így azonnal és egyenes úton eljutnának a tanárokhoz kiértékelésre, akár ki is lehetne értékelni itt a feladatokat (google Classroom szerűen).
Tisztában vagyok vele, hogy ez egy fejlesztést igénylő nagy vállalás lenne, de valószínűleg az egyetem is büszke lenne a saját kis weboldalára végeredményképp, hiszen elég nagy szervezet szerintem ahhoz, hogy rengeteg funkciót/információt fogadjon magába - például:
- a campuson megtartott eventek
- a tanórák és előadások rendje
- szabad kollégiumi helyek és egyéb információk a kollégiumi rendszerről
- ösztöndíjak és támogatások
- kurzusok ismertetése és jelentkezési helye/ideje
- a tanév rendje
- Ide kerülhetne ki egy hírfolyamban minden fontos információ is, így nem lenne fraktálódás abban sem, hogy mit hol keressenek a diákok.
«
Csatolmányok
» ______ «
Egyéb megjegyzések
» ____ «