Jogtalan Travis Wharton---Fater admin ellen

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Champion

Haladó
Játékos
Üzenetek:22
panaszkonyv.png

Neved: (Travis Wharton)
Adminisztrátor(ok) neve: (Fater)
Panasz oka: (Adminisztrátori feladat hanyagolása / MG. )
Panasz kifejtése: (Az egyik este békésen játszottam a OneRP szerverén, mikor arra az elhatározásra jutottam hogy eladom a bontóműhelyem. Leforgattunk a vevővel egy jó 1-2 órás RP-t már a megállapodás is sikeres volt, amikor már csak a tulajdon váltás szerepe játszott. Csak hirtelen ért egy külső behatás az adminisztrátor felől, én azt értem ki haver és ki nem. Amikor én kezdtem el a szervert és szerettem volna vásárolni egy gépjárművet és megkérdeztem egy adminisztrátort mert nem voltam tisztába nagyon a szabályzattal sem. Erre azt a választ kaptam mind összesen hogy ez egy IC ügy, tehát ő nem segíthet semmi féle ilyen kérdésben.)
Bizonyíték (kép, log, videó):

[21:18:23][js] Travis Wharton mondja: Hát ott a Flatpad.
[21:18:24][js] Emily Haldwig mondja: De lehet venni még egyet.
[21:18:32][js] Travis Wharton mondja: Lehet vásárolni, és nem drágák.
[21:18:37][js] *** Fernando Ramirez bólint párat.
[21:18:42][js] Emily Haldwig mondja: Én azt mondom ne húzzok soká.
[21:18:47][js] Emily Haldwig mondja: Khm húzzuk.
[21:18:48][js] Travis Wharton mondja: 40.000$-ért lehet venni nagy rakteres kocsit is.
[21:18:56][js] Fernando Ramirez mondja: Jól van, nemtudom én a részemről nincs több kérdés.
[21:19:13][js] Travis Wharton mondja: Őszinte leszek még nem fogtok találni egy olyan céget ahol minden van.
[21:19:22][js] Emily Haldwig: (( Jött egy infó közben. ))
[21:19:33][js] [oneRP
[21:19:38][js] Emily Haldwig: (( A Barnfindok 2-3 millió közt mozognak, egy admintól kaptam az infót. ))
[21:19:43][js] Emily Haldwig: (( Szóval, így nem feltétlen érdekel a téma. ))
[21:20:04][js] Emily Haldwig: (( Sry ))
[21:20:06][js] Travis Wharton: (( a barnfind az azok a helyek ahol kocsikat lehet behozni. ))
[21:20:21][js] Travis Wharton: (( ez nem barnfind. ))
[21:20:27][js] Emily Haldwig: (( Bontó ))
[21:20:36][js] Emily Haldwig: (( Tudom jól. ))
[21:20:42][js] Emily Haldwig: (( De a rendszer neve a Barnfind. ))
[21:20:59][js] Emily Haldwig: (( Mindegy, hogy ez egy bontó ))
[21:21:02][js] Emily Haldwig: (( Vagy Barnfind ))
[21:21:05][js] Emily Haldwig: (( Mindegy minek hívjuk. ))
[21:21:06][js] Emily Haldwig: (( Ugyan az. ))
[21:21:16][js] Travis Wharton: (( jó figyelj, ha ti 2-3 millióért tudtok venni egy ilyet. ))
[21:21:20][js] Travis Wharton: (( XDD ))
[21:21:25][js] Emily Haldwig: (( Figyelj, most adtak el 3 misiért egyet. ))
[21:21:26][js] Travis Wharton: (( térdre esek. ))
[21:21:34][js] Travis Wharton: (( 7 volt az 3 misi ))
[21:21:37][js] Travis Wharton: (( kérdeztem. ))
[21:21:39][js] Emily Haldwig: (( Kitől? ))
[21:21:39][js] Travis Wharton: (( vagy 7.5 ))
[21:21:42][js] [Liveinfader hirdetése]: Van egy jó sztorid aminek nagy ügyet keltenél? Pletykáld el nekünk és mi felkapjuk! Tel.: 69-420-420
[21:21:43][js] Travis Wharton: (( aki eladta. ))
[21:21:50][js] Emily Haldwig: (( ?? ))
[21:21:56][js] Emily Haldwig: (( Honnan veszed kivel beszéltem erről. ))
[21:22:00][js] Emily Haldwig: (( :D ))
[21:22:14][js] Travis Wharton: (( jó csak én a játékon belül nyomtam a témát. ))
[21:22:33][js] Emily Haldwig: (( Értem, de ha három misibe kapok mondjuk egy hét múlva, most nem fogok beáldozni rá 8-at. ))
[21:22:33][js] Travis Wharton: (( SMS-ben. ))
[21:22:37][js] Emily Haldwig: (( Én ráérek várni. ))
[21:22:59][js] Travis Wharton: (( jó csak akkor most fölöslegesen pakoltattatok ki velem mindent innen. ))
[21:23:07][js] Travis Wharton: (( és idejöttök azzal hogy OOC dumázol. ))
[21:23:11][js] Travis Wharton: (( kicsit idegesítő-. ))
[21:23:13][js] Travis Wharton: (( nem gondolod ? ))
[21:23:22][js] Emily Haldwig: (( Az is, hogy tudatlanokon akarsz nyerészkedni. ))
[21:23:30][js] Emily Haldwig: (( olyanokon akik nem feltétlen vannak benne az árakban. ))
[21:23:45][js] Travis Wharton: (( én nem akarok senkin nyerészkedni, van pénzem, csak SMS-ben kérdeztem kb mennyit érhet és ezt az infót kaptam. ))
[21:24:00][js] Emily Haldwig: (( Oké, Fatertől kérdeztem rá. ))
Megjegyzés: (Csak annyit szeretnék hogy akkor lehetne nekem is egy ilyen adminisztrátor barátom aki így tud segíteni, és hirtelen üzenetet írni hogy mit vegyek és mit ne. 😀)

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,105
Szia.
Nem értem az egész panaszkönyv megszületését.
Emily Haldwing megkeresett discord pm-be... - Ahol megkérdezte mennyi egy bontócég. Én válaszoltam neki.
Percekkel később te megkerestél ig pmbe, hogy mit képzelek én magamról. Mivel nem értettem a helyzetet, így kifejtetted. Mondtam nekem ehhez semmi közöm. Megkértél menjek oda hozzád, én ennek eleget tettem. Elkezdtem az ügyet intézni. Közben párhuzamban egy főadminisztrátort is akarva akaratlanul bevontam az eseményekbe, és elküldtem neki az általad küldött ide is bemásolt logokat többek között. Utána az érintett félnek szankciót osztottam.

[21:48:57][js] Travis Wharton: (( én nem haragszom csak elég volt a tegnapi nap hogy a lapomat sem fogadták el. ))
[21:49:11][js] Travis Wharton: (( és nehezen vettem rá magam hogy egyátalán játékosa legyek ennek a szervernek. ))
[21:49:30][js] Travis Wharton: (( de köszönöm szépen a munkádat, és további szép estét neked. ))
[21:49:34][js] Fater: (( Milyen lapod? ))
[21:49:47][js] Travis Wharton: (( szerettem volna egy frakciót. ))
[21:49:59][js] Fater: (( jah ezt nem tudtam. ))
[21:50:01][js] Travis Wharton: (( és mind összesen 10-15 ember csatlakozott volna elég gyorsan. ))
[21:50:18][js] Fater: (( sajnálom. ))
[21:50:22][js] Fater: (( szia. ))
Pár sor a köztünk zajló ooc beszélgetésünk végéről

Champion

Haladó
Játékos
Én ezeket értem is hogy sajnálod meg minden, nem is az eladás / vételezés idegesített fel. Csak az hogy kicsit utánna lehetett volna járni a dolgoknak ami jelen esetben is megtörténhetett volna. Én is kérdeztem már meg adminisztrátorokat sok dologról, amit sajnos nem tudtam. Mindig azt a választ kaptam mielőtt megnézték hogy mit csinálok hogy IC ügy. Például egy RP közben is mint most történt meg. És teljes OOC dolog formálódott ebből. És semmi fajta eltérést nem látok a PM-ben és a Discordon, ugyan is szerverrel kapcsolatos információ átadása történt. Pont ez végett egy teljes OOC "lenézés" cuccos muccosba ment át ami elég furcsa.

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Én ezeket értem is hogy sajnálod meg minden, nem is az eladás / vételezés idegesített fel. Csak az hogy kicsit utánna lehetett volna járni a dolgoknak ami jelen esetben is megtörténhetett volna. Én is kérdeztem már meg adminisztrátorokat sok dologról, amit sajnos nem tudtam. Mindig azt a választ kaptam mielőtt megnézték hogy mit csinálok hogy IC ügy.
Wait? Most azért tettél rám panaszt, mert nem reconoltam rá, vagy nem kérdeztem vissza miért kérdezed?

Champion

Haladó
Játékos
Wait? Most azért tettél rám panaszt, mert nem reconoltam rá, vagy nem kérdeztem vissza miért kérdezed?
Máshogy fogalmazom inkább a mondani valómat, tehát ha most én nem tudok valamit, és már RP-ben vagyok, nem kevés mint 1-2 órája, akkor ez lehet működtetni egy kiütőkártyának ezt a megoldást ? mert akkor ez elég jó megoldás és hasznos.

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Máshogy fogalmazom inkább a mondani valómat, tehát ha most én nem tudok valamit, és már RP-ben vagyok, nem kevés mint 1-2 órája, akkor ez lehet működtetni egy kiütőkártyának ezt a megoldást ?
Nem lehet. - Megkapta érte az illető a szankciót? Megkapta. Részemről már picit túl is beszéltem a történetet. Várom Laca bírálatát.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,439
-
Head of Staff hozzászólás
Sziasztok!

Nem az adminra kellett volna PK-t nyitnod, hanem a játékosra, aki kihasználva ezt az információt MG-zett. Nem tudom honnan jött az az indok, hogy "Adminisztrátori feladat hanyagolása", hiszen az adminisztrátori feladatkörét nem hanyagolta el, mert még az illetőnek ki is osztott 75 perc jailt emiatt a mutatványa miatt.

Tehát akkor senki ne mondjon senkinek, semmilyen információt a saját tapasztalatai alapján a jövőben, mert számíthat rá, hogy PK-t fog kapni emiatt? Mert ez körülbelül az a kategória.

Én megértem, hogy nem érintett jól, hogy buktál egy üzletet, ahogy azt is megértem az se érintett jól, hogy nem kaptatok frakciót, de azért érdemes lenne átgondolni, hogy végül ki az aki hibát vétett itt és legközelebb annak tükrében panaszkönyvet nyitni.

Az pedig, hogy egy adminisztrátor vagy épp játékos saját tapasztalatokat oszt meg másokkal, azt még szerintem mindenki eldöntheti saját maga, hogy, kivel fogja.

Jogtalan.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó