Tehervonat alapmunka.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Sensei

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:122

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Sensei «

Ötleted leírása

» Lenne egy alapbére amit a vezetésért kap, valamint a megállóhelyeken tetrisezni kellene (vagy más ötletet is elfogadok, bár a másik szerveren nem tetris van, csak arra hasonlít), pontossan ugyanúgy mint az eredetibe, lehet forgatni balra-jobbra, a cél az hogy minél több férjen el. Egy kitöltött- eltüntetett sorért a fuvardíj arányába számolhatna pluszt. Ebböl akár az is lehetne hogy 1-2 ilyen vonatot (persze ha megoldható) Nem másik dimenzióba hanem az alapba spawnolna. (1-2 Nem az összes.) Ilyenkor kiírná az embernek aki vezeti hogy jobban figyelj oda mivel másokat is veszélyesztethetsz. Alapdimenzióba az átjáróknál egyfajta "állj" jelzés kerülne le ahogy a vonat közeledik. «

Csatolmányok

» --- «

Egyéb megjegyzések

» ---- «

Utoljára szerkesztve:

DRAX94

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:71
Sony Drax
Nekem bejönne ez a vonatozás annyi hogy meg kellene várni míg a másik player el hagyja az állomást és csak utána tudna az ember beállni a helyére! minigame helyett csak simán 2 perces vissza számlálás amit egy állomáson kell állnia a vonatnak és csak utána tudna tovább haladni!

DRAX94

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Sony Drax
És akkor most hagyjam itt ezt a szervert és menjek oda játszani ? :D És ha itt előbb volt kamionos munka mint ott akkor meg ők copyztak ez az itt mi van ott mivan szerintem felesleges hasonlítás 1 szerver azt valósít meg amit szeretne aztán az emberek majd eldöntik hol akarnak játszani :) Attól hogy egyik szerveren van valami máshol is lehet + ennyi erővel itt előbb volt Rendőrség és mentők ennyi!! :D

DRAX94

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Sony Drax
Sosem alap munkáztam, de biztos adná az az ember, aki ebből él meg.
ÉN igen hisz azzal kezdtem a játékot kedvencem a buszos meló lenne :D Gyerekkorom óta imádom a Buszokat csak az a sok számolás ide oda kicsit fárasztó lemegyek 2 kört és fáj egyből a fejem így azért nem is használom :D

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó