Jogos Tanako Sho - Logan Blackwood, Brielle Collins

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Bence

Individuum
Játékos
Üzenetek:315
panaszkonyvj.png

Neved: Tanako Sho
Játékos(ok) neve: Logan Blackwood, Brielle Collins
Panasz oka: NonRP, hanyag RP.
Panasz kifejtése: A tegnapi nap folyamán elkezdődőtt egy üldözés, és abból lett több darab üldözés, de az érintett személyeket sikeresen kispikoztuk, ők belecsapodtak egy házba, falba, utánna kiszálltak a kocsiból. Elkezdtek szaladni a Yellow Jack környékén, majd egyik személy ellett ütve mivel fegyvert fogott a kocsira/személyre, utánna egy sor /do után, lassan megemelte a fegyverét, és akkor halt meg.
Bizonyíték (kép, log, videó): A bíráló adminnak postázom a bizonyítékokat, illetve ha szükséges a 2 személynek még.
Megjegyzés: Brielle csillagos személy, és szerintem annyi RP ami történt ott eléggé kevés.

Mercikee

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:120
Blaire Duncan | Eleonora Greek | Brielle Collins

Szerintem elég fair playt mutattam, miután kétszer el lettem ütve és az elütés után direkt nem lőttem és a földre célzok. Szerintem le kellett volna szimplán fegyverezni és nem lelőni miután leírtam a /me-t.

Egy ekkora ütés után, a /me-t is úgy fogalmaztam, hogy amennyire bírja, vagyis lassan és nem teljesen.

A becsapódásról pedig szeretnék kérni egy videót, ha lehet.

Bence

Individuum
Játékos
Átküldtem a videót a becsapódásról privátban neked. Az rendben van, hogy úgy fogalmaztad meg a /me-t, de azután viszont rögtön céloztál, simán lőhettél is volna azután.

Mercikee

Pletykafészek
Játékos
Nem állt szándékomban az elütés után lőni senkire, ezért tartottam lent a célkeresztet, teret adva más RP lehetőségnek.

Bence

Individuum
Játékos
Véleményem szerint, ha teret akartál volna adni az RP lehetőségre, akkor célzás helyett eldobod a fegyvered.

Mercikee

Pletykafészek
Játékos
Szerintem a rendvédelmi szervek arra törekednek, hogy élve elkapják a tettest, főleg olyan helyzetben, ha az elkövető a megmaradt erejével is épphogy megemeli a fegyverét, ezért fogalmaztam úgy a /me-t. A videóban is látszik szerintem, hogy nekem nem állt szándékomban tovább folytatni a lövöldözést.

Tukan

Veterán
Adminisztrátor
Üzenetek:244
Dorothy Harvey
Adminisztrátor hozzászólás
Sziasztok! A panaszt én fogom bírálni. Rövidesen átnézem a beérkezett videókat és érkezem a válasszal.

Tukan

Veterán
Adminisztrátor
Üzenetek:244
Dorothy Harvey
Adminisztrátor hozzászólás
Nos, utánajártam egy kicsit az esetnek, a lentebbi sorokban erre térnék ki pár mondatban.

Lényegében a Spike után egy közel 170-km/h-s sebességgel csapódtatok bele az egyik ház falába, majd egy egy sorral letudtátok a sérüléseket, ezt követően már szálltatok is ki a járműből, futva elfelé a közeli Lost Bar irányába.

A videón látszik, hogy az egységek még oda sem értek, de ti már kiszálltatok és szaladtok el az autóból, amit utólag mint kiderült be is zártatok járó motorral. Erre legközelebb figyeljetek jobban.

Hozzávetőlegesen reagálnék a második videóra is, amelyet te és @Bence is elküldött két szemszögből. Itt szintén a hanyag RP hozható fel részedről abban a tekintetben, hogy te ezelőtt a balesetet követően még nekiálltál gyalog szaladni a helyszínről, ezek mellett az első falhoz nyomásodnál még le is adtál egy sorozatot az SD egységére. Felhozod azt, hogy az lenne a céljuk a rendvédelemnek, hogy elkapják a tettest viszont ezek alapján elég nehéz ezt megtenni/kivitelezni.

Ha nem akartál volna lőni már ezután akkor eldobod a fegyvert / a fegyver egy ilyen esésnél kiesik a kezedből. Ehelyett egy fél soros RP történt róla, hogy beütöd a fejed majd az egyik Deputy felé kezdessz célozni. Nem feltétlen látom helyesnek, hogy HCRP minősítéssel ezt lépted meg. Tekintettel arra, hogy páran azt sem értették a rendvédelem oldaláról, hogy egy rendszám nélküli Sunrise üldözéséből hogyan lett egy rendvédelem vadászat, amelyre egy fél flotta érkezett tőletek. Igazából itt a kérdés az lenne, hogy valóban megérte egy emberért beáldoznotok hat másikat is? Mivel azon az estén legjobb tudomásom szerint mindenki életét vesztette vagy elkapták.

A panasz a bizonyítékok és a logok alapján Jogos!

Brielle Collins - 60 Perc Adminjail-t kap Hanyag RP miatt.
Logan Blackwood - 30 Perc Adminjail-t kap Hanyag RP miatt.

A szankció a szerveren kiosztásra kerül. Amennyiben jogtalannak érzitek a bírálatot panaszkönyvvel élhetsz.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó