Több gyümölcsfa.

Boxos

Individuum
Adminsegéd
Üzenetek:316
Amunet Khalifa

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Troy//boxos «

Ötleted leírása

» A fakitermelő cégben, most két fajta gyümölcs van, Alma és Körte, ami 1 XP-add minden darabnál mikor leadjuk az NPC-nak. Almát LvL 7-től lehet ültetni, ahogy hogy juharfát lehessen ültetni LvL 50 kell. A két szént között nagyon nagy a különbség és ha egyedül vagy a cégben rengeteg idő mire valaki eléri azt a LvL 50-et. Lehet közben ültetni Fenyőt, Cédrust, amit szintén le lehet adni, viszont XP-t nem add. Na már most az ötlet az lenne, hogy LvL 7 és 50 között lehetne még pár gyümölcsfát venni, pl cseresznye, barack, szilva, füge, némi több XP-t is adhatna mondjuk 3-5 XP-t egy gyümölcs. «

Csatolmányok

» Grand Theft Auto V Screenshot 2024.12.04 - 09.14.15.92.png «

Egyéb megjegyzések

» :D «

CherryBlossom

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:44
Anya Evermoore
Én támogatom az ötletet, szerintem kicsit színesebbé tenné a fakitermelő céget, meg nem ugyan azt az egy termést kellene 7-50-ig nézni hanem lenne kis változatosság. Esetleg még hozzá lehetne tenni, hogy ezekkel a új gyümölcsökkel lehessen valamit kezdeni, feldolgozni, vagy valamihez felhasználni!

Boxos

Individuum
Adminsegéd
Üzenetek:316
Amunet Khalifa
Bő 1hónap alatt lehet 1teleppel 50es szintre húzni egyedül mert én pont most csinálom de nekem így tökéletes 🙃
Az lehet, de ha nem farmolsz 0-24 akkor nem lesz meg egy hónap alatt.
De ezt fejd ki nekem légyszi, hogy mért jó ez így?
Mért lenne olyan nagy probléma, ha kettővel vagy hárommal több fát lehetne ültetni?
Meg ha az adott gyümölcs, mondjuk 2 vagy 3 XP-t adna?

Bolondmike

Legendás Író
Játékos
Üzenetek:288
bolondmike
Az lehet, de ha nem farmolsz 0-24 akkor nem lesz meg egy hónap alatt.
De ezt fejd ki nekem légyszi, hogy mért jó ez így?
Mért lenne olyan nagy probléma, ha kettővel vagy hárommal több fát lehetne ültetni?
Meg ha az adott gyümölcs, mondjuk 2 vagy 3 XP-t adna?
Érdekes módon eddig senki nem foglalkozott a favágó céggel, most nerfelve lett a bontó egyből mindenki egyből favágó így favágó úgy, mindenki aki nem bízik meg emberekben saját maga húzza fel nulláról, szenvedjen vele más is ne csak a nem pénz szajhász emberek 🤞🏻

CherryBlossom

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:44
Anya Evermoore
Érdekes módon eddig senki nem foglalkozott a favágó céggel, most nerfelve lett a bontó egyből mindenki egyből favágó így favágó úgy, mindenki aki nem bízik meg emberekben saját maga húzza fel nulláról, szenvedjen vele más is ne csak a nem pénz szajhász emberek 🤞🏻
Most attól hogy bejönne kettő, három új gyümölcs, az ember ugyan úgy szenvedne, vele. Csak változatosabb lenne, meg esetleg azokat is lehetne valami módon hasznosítani és esetleg terméket előállítani belőlük, ezek csak színesítenék a favágó céggel kapcsolatos dolgokat...
XP-t meg nem feltétlen kellesz többet adnia, ha egyet is adna, akkor is legalább több opció lehetne, és nem csak az az egy alma 43 szinten keresztül 😅

Skynet1990

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:85
Nem mondtam hogy ne legyen több gyümölcs. Én csak azt írtam hogy az xp sztem az nem probléma mert így nem két nap alatt lesz meg az 50 szint. mert nem gyűjtenél akkor össze a nedvgyűjtőre 750ezret és csak a 25db gyűjtőről beszéltem nem olcsóság ám a juhar elkezdése. Én csak leírtam a véleményem :)

Robex

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:110
Roxanne Whitmore
Teljes mértékben Támogatom az ötletet , jól jönne pár gyümölcs pluszban, vagy akár az is jó lenne, fa eladásakor minimális XP-t is kapnánk.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó