Szerver

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Bust

Újonc
Játékos
Üzenetek:6
Na sziasztok én annó nagyon sokat játszottem ezen a szerveren akkor még 120+ játékos volt, milyen szép is volt... na ez a téma, hogy a szervert vissza kellene költöztetni a kis városokba mert 50-60 playerrel esélytelen, hogy Los Santosba kezdjék a karakterüket. Ott minden jobban müködött a kis városokban.. nem kellett egész Los Santost bejárni, hogy találkozz valakivel aki nem dolgozik... mert akik dolgoznak azok beérik ennyivel.. ha nincs IC kapcsolatod valakikkel esélytelen, hogy történjen valami. Persze ha több játékos lenne akkor a frakciók is beindulnának meg a szerverre való pénz költekezés azért 100+ player biztos meglenne. Csak erről akartam irni, hogy kifejezzem a problémámat. Nem 1 játékos van aki azért ment el mert Los Santos lett a kezdete ennek a szervernek.. sokan a Fivem szerverre mentek mert ott Voice RP van ami számomra undoritó de nagyon...tiszta vicc hogy beszélni kell ott nagyon de nagyon NON-osok az emberek sajnos ott semmi rend nincs. Ez az egy szerver van aki Text RP-ik jó lenne ha többen lennének rajta... de ha a Vezetőség úgy van vele, hogy 50+ játékos elég.. nem pedig 100-120+ akkor nem tudom mit mondjak. Köszönöm, hogy elolvastátok pacsi nektek! (y)

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,427
-
Head of Staff hozzászólás
Üdv,

Rengeteg olyan script van ami miatt már nincs lehetőség visszaköltöztetni a szerver játékterét vidékre. Nem a vezetőség van így vele, szimplán a lehetőségek nem adottak már hozzá. Zárom.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó