Szerkeszthető interior/ sima inti ötlet

CherryBlossom

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:43
Anya Evermoore

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Anya Morris / zsiraf «

Ötleted leírása

» A minap egyik ismerősömnél merült fel a probléma és ahogy látom ez visszatérő probléma, hogy szerkeszthető intiknél ki és belépéskor, van hogy nem tölt be a talaj és elkezdenek zuhanni az emberek és meghalnak nagy mennyiségű pénzzel! Ennek elkerülése végett gondoltam hogy belehetne hozni egy olyan kis script-et ami lefagyasztja pár másodpercre az embert még ez a probléma megoldódik! Ezzel szerintem nagyon sok visszaigénylést, halált és ilyesmiket ellehetne kerülni! «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» Túl sokat Inside the Backroomoztam már mindenhol ilyen fura szörnyeket látok!:oops: «

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,172
Silay Denzel
Van ilyen vedelem benne, hogy mig nincs talaj a labad alatt, le vagy fagyasztva. Tovabba hogy ha valahogy kiesnel egy intibe, kiteleportal a szerver belole.

CherryBlossom

Lelkes Forumozó
Játékos
Anya Evermoore
Értem! Viszont szerkeztés után a mentésnél előszerettettel nem tölt be a kinti világ és ugye akkor van a legtöbb probléma a kizuhanással és a meghalással, oda lehetne hasznosítani még akkor ezt a scriptet, hogy ott is kapjon pár másodperc freezt a karakter!

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,172
Silay Denzel
Értem! Viszont szerkeztés után a mentésnél előszerettettel nem tölt be a kinti világ és ugye akkor van a legtöbb probléma a kizuhanással és a meghalással, oda lehetne hasznosítani még akkor ezt a scriptet, hogy ott is kapjon pár másodperc freezt a karakter!
Szóval kint zuhansz le, ahol az inti bejárata van, nem is bent, az intiben?

CherryBlossom

Lelkes Forumozó
Játékos
Anya Evermoore
A legtöbb visszatérítési kérelembe, meg én tapasztalatomba, jven az van hogy a szerkesztés után rámentek az intire, és mikor kilépek, a világ nem tölt be, és elkezdek zuhanni!

Kinézet személyre szabása

Top Alsó