Szerverrel kapcsolatos hibák
In Game Neved/Discord Neved
» Tamara Ashford / Pitbull «
Hiba megnevezése
» Szekrény hiba «
Hiba bővebb leírása
» Nem tudom erre mit lehetne pontosan írni a videón tisztán látszik a gond, hogy ha rá húzva pakolok bele a szekrénybe akkor kimaradnak helyek vagy eltűnik egy kettő és üres hely marad ott, ha pedig megnyitva az inventorival húzom bele akkor pedig megjelenik plusz hely / tárgy, azt nem tudom mitől lehetséges ez lehet a szerver laggok miatt mert mikor pakolok kell neki idő mire feldolgozza az eseményeket és van mikor be akad viszont az én gépen nem akad és a játék sem csak a pakolás akad meg. «
Csatolmányok
» 1. Pakolásnál helyet hagy ki / eltűnik: https://medal.tv/games/gta-v/clips/lHTDqOHgeuQ_1DtOp?invite=cr-MSxYVTgsNDc4NzU4MDk4&v=36
2. Plusz hely jelenik meg:
Untitled - Clipped GTA V with Medal.tv
Watch Untitled by Pitbull00 and millions of other GTA V videos on Medal. #gtav, #grandtheftautov, #onerp
medal.tv
Egyéb megjegyzések
» 3. videóban ami látszik, hogy megjelent tár az még benne van látszik a tároló id-je is, megmondom őszintén semmi energiám nem volt szólni egy adminak, hogy vegye ki 1300db alma pakolás után és 1000db fa pakolás után, nem is tudnám használni mert nem illegálos a karim, de igy is úgy is megy a kukába a tár de holnap oda adhatom egy adminak vagy ki veheti. «