Szőlős kert frissítése illetve kisebb update.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Tonycika

Aktív Forumozó
Játékos
Üzenetek:34

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Tony S O'Brien«

Ötleted leírása
» Lehetne kicsit frissíteni a szőlőszedést,pl hogy néha kicsit többet adjon,vagy magátol stackelődjön 10esével,mivel ahogy észre vettem egyre kevesebben csinálják ezt a"szakmát"és azért megnézve a bor vagyis a vörösbor pár dologhoz kell.Így ha lenne a szerveren borász,tudnának eladni playereknek vagyis étermi dolgozóknak,tulajdonosoknak bort,külömböző ételekhez.«

Csatolmányok

» -«

Egyéb megjegyzések

» Utólag belegondolva,most hogy bejöttek a fa farmok,azok horribilis mennyiségű nyers fát bírnak kitermelni,és ha így kicsit meglenne javítva vagyis upgradelve a borászat szőlészet,akkor a fáknak több mint a 70-75%át a borászok vásárolnak fel.«

EknRqYQ.gif

Tohru

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:86
.
Itt a bor árával is van gond. Naponta kell bérelned a pincét és egy üveg ad 300 dollárt. Szóval ha profitot akarsz akkor sokat kell csinálnod minden nap. Mind az árát mint a szőlőszedést kellene boostolni.
Edit; De az alap ötletet támogatom.

Gery

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:65
Tommy Andrews
Én is támogatom az alapötlett, leginkább a stackelés miatt. Viszont szerintem a borászkodás teljesen rendben van. A havi bérlés 240.000 dollár. Ha nagyban csinálod akkor egy körrel simán kihozol 180k-t. 1 kör kb 1 és fél óra plusz amég betöltöd, meg kiüríted a hordókat. Szóval szerintem az árral semmi gond nincs. Illetve szerintem sokan csinálják, csak magát szőlőtszedni nem szednek, mert mindenki rájön hogy megéri ha ő maga csinálja

Szabii

Újonc
Játékos
Üzenetek:5
Önmagával a borászattal is van gond. Jó pénzt ad, az tény, de hatalmas mennyiségű farmolás kell hozzá. Van 8 hordód, azt kb 1-3 óra megszedni szőlővel, aztán farmolhatod ki a vasat a présgép javításához órákat, aztán farmolhatod a fát a hordókhoz megint pár órát, és ott tartasz, hogy hiába lesz kész a bor 2 óra alatt, elmegy a kedved az egésztől. Egész nap hirdetem, hogy fát/vasat veszek, de kb senki nem ad el, egy kínszenvedés azokat farmolni alapmunkákkal. Lazán felvinném a bor készítési idejét akár 150-200%-al is, de ne kelljen ennyit farmolni hozzá. Aktívan borászkodok, folyamatosan termelem a bort, de egy kínszenvedés az egész, pedig a rendszer önmagában nagyon jól ki lett találva.

Gery

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:65
Tommy Andrews
Az igaz hogy sokat kell farmolni. Bár én nem tudom mert a fát (én egész könnyen találok eladó fát) és vasat (azt már nehezen) úgy veszem játékosoktól. Meg lehet szedni egy csomagtartónyi szőlőt 30 perc alatt viszont ahhoz az kell hogy fél órán át üsd az E gombot meg nyomd a W-t. Ha még emellé rp-zni is akar az ember akkor igen, kb 2-3 óra megszedni egy 800-1000-es mennyiséget. Az jó ötlet lenne hogy többet droppoljon néhány szőlő, és hogy ezek stackelődjenek. Ami engem zavar az a bor kitöltése. Szóval egy hordóból hogy kitöltsem a bort az 80 kattintás, ami rengeteg idő. És mellette az sem stackelődik. A kitöltés idejét ha megoldható lenne hogy stackelődjenek felére lehetne leszedni. Ennyi farmolás mellet a borélesztő teljesen felesleges, mert 4 óra alatt összeszedem a dolgokat a következő körre. Illetve a piacon az üvegeket lehetne nagyobb tételben is venni egyszerre. Az is megspórolna jó kis időt.

popek

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:685
Dexter Sosa
Ez az a script, ami direkt farmolós és nem éri meg kicsiben csinálni, és ez pont jó ahogy van. Ha valaki kicsiben akar dolgozni, annak akármi mást ajánlok csak ne a borászatot. @Tommy Andrews már leírta az árakat és azok korrektek. Ez egy farmolós, sok időt és energiát igénylő script amivel lehet keresni ha beleölsz egy rakat időt. Egyszinten a rákászattal van a borászat. Húzós a beugró ha tényleg jól akarod csinálni. A kényelmi dolgokat meg csak támogatom, de hogy azok megvalósuljanak egy egész inventory rework kéne, ami már más tészta.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,249
-
Head of Staff hozzászólás
Szia! A fogyasztása miatt felírom belsősre, de az automata stackelés nem megoldható.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó