Szövetkezés illegálok között?

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Alfi

Fórum Császár
Játékos
Üzenetek:211
Baltazar San Miguel

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Baltazar San Miguel / Alfi#8687«

Ötleted leírása

» Jelenleg illegális frakciók tagjai nem igazán szövetkezhetnek scriptes rabláson. Szerintem viszont nagyon jót tenne, ha autókeren/fegyverraktáron lenne lehetőség szövetkezni bizonyos maximum létszámig. Utóbbira azért lenne szükség, hogy ne legyenek nyerő pozícióban a PDvel szemben, a létszám miatt (gondolom ezért nem lehet elsősorban szövetkezni). Megeshet sokszor, hogy PD-s lenne elég, de egyetlen illegális frakció nem tud kiállítani 4-5 embert egy akcióra, amivel már "RPsnek" tekinthető a rablás kivitelezése. Számokat is mondjak, én autókereskedésre 4, fegyverraktára 6 embert gondoltam. (Értelemszerűen összesen a maximum két frakcióból) Ez szorosabbra húzhatná a már meglévő jó viszonyt szervezetek között, illetve megoldaná az egyedül kevesek vagyunk problémáját is.«

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» Ez csak egy ötlet, ha a rendvédelmi szerveknek is megfelelne. «

Anubis30

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:505
Hector
Támogatom, bár a számokban nem értek egyet, egy óvatos duplát tennék rá. Ha már a szövetség és az egyidejű megjelenés játszik, akkor igazából számomra mindegy, hogy mennyi partner lehet a frakciótagjaim mellett.

RoTTeN

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:382
A szõvetkezésben szerintem semmi probléma nincs. Szerintem sokkal reálisabbá teszi a dolgokat. Ha egy szervezet csak magában RP - zik mindig, elveszlik a tõbbi kõzõtt. Szerintem arra kellene tõrekedni, hogy a szerveren folyamatosan épüljõn az élet. Mi is rengeteget RP-zünk más szervezetekkel, sokkal színesebb így a RolePlay. Ha ezt a szabálypontot módosítják, a PD-nek is tõbb dolga lenne, tõbb RP-je, elvégre ezért vagyunk a szerveren.

popek

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:685
Dexter Sosa
A szõvetkezésben szerintem semmi probléma nincs. Szerintem sokkal reálisabbá teszi a dolgokat. Ha egy szervezet csak magában RP - zik mindig, elveszlik a tõbbi kõzõtt. Szerintem arra kellene tõrekedni, hogy a szerveren folyamatosan épüljõn az élet. Mi is rengeteget RP-zünk más szervezetekkel, sokkal színesebb így a RolePlay. Ha ezt a szabálypontot módosítják, a PD-nek is tõbb dolga lenne, tõbb RP-je, elvégre ezért vagyunk a szerveren.
Azzal nincs gond, hogy más frakcióval is megy az RP, azzal már igen ha mondjuk van 5 frakció. Abból 4 öszseáll és 4v1 szituáció jön létre. Totál kiesik az egyedülálló frakció, és ezt a további 4 is megszívja. Nincs konkurencia, nincs RP. Óvatosan kell ezzel bánni, mert ezt régen az egész illegál megsínlette. Én akkor is azt mondtam, hogy a rendes szövetkezést nem támogatom max a tűzszünetet ideiglenesen.

Anubis30

Fékezhetetlen
Játékos
Hector
Azzal nincs gond, hogy más frakcióval is megy az RP, azzal már igen ha mondjuk van 5 frakció. Abból 4 öszseáll és 4v1 szituáció jön létre. Totál kiesik az egyedülálló frakció, és ezt a további 4 is megszívja. Nincs konkurencia, nincs RP. Óvatosan kell ezzel bánni, mert ezt régen az egész illegál megsínlette. Én akkor is azt mondtam, hogy a rendes szövetkezést nem támogatom max a tűzszünetet ideiglenesen.
Akár lehetne ezt is kontrolálni, hogy egy adott frakciónak hány lehet. Én egy szövetségest gond nélkül támogatok (ennyi van jelenleg, elég is!), de az, higy mindenki mindenkinek a szövetségese legyen és teszem fel (jelenlegi szituk, teljes fk létszámokkal) a 40 vs 60 (ez van most!) értelmetlennek látom. A kis titkos megàllapodások stb értelmetlenek.

2 frakció egy szövetségnek tökéletes. Ezt mi fenntartjuk, jelenleg is jó RP szituációkban vehetünk részt. :)

RoTTeN

Fékezhetetlen
Very Important Person
Úgy gondolom az, hogy hány szervezet kõzõtt alakul ki szõvetség az teljesen attól függ, hogy kivel milyen RP-t alakítasz ki IC, milyen viszonyt. A scriptes rabálsokra viszont egyetértek, hogy limitálni kell az õssz létszámot

Anubis30

Fékezhetetlen
Játékos
Hector
Úgy gondolom az, hogy hány szervezet kõzõtt alakul ki szõvetség az teljesen attól függ, hogy kivel milyen RP-t alakítasz ki IC, milyen viszonyt. A scriptes rabálsokra viszont egyetértek, hogy limitálni kell az õssz létszámot
Pont a közös “balhénk” a példa 😂

Ti 3an vagytok, mi ketten. A 3ból egy maffia, nálunk mindkettő maffia. Ha ezt teljes létszámba veszem, még gombócból is sokat kapok, nemhogy ellenfélből.

Minden olyan frakciót, amely bonyodalmat okozhatna nektek magatok mellé fogtátok. Engem ez nem zavar, nehogy félreértsd, a golyó ugyanúgy hat 60ra, mint 40re :)

Két szövetségesig még reális maradhat(na) a téma részemről, ezen felül már csak a saját félelmünk irányít. Mi ezért nem vagyunk többen. Ha a valós számokat veszem, kb 10 fő a minrészünk, mig az ellenfél 30 felett számolható. (Saccoltam, nem ismerem az adatokat). Érted, mire gondolok ?

RoTTeN

Fékezhetetlen
Very Important Person
Persze megértem 🙂 Ez így van mi egy másik maffia és egy banda szõvetségében állunk, ami egyébként közös üzletekből alakult ki, nem így terveztük de IC olyan viszonyt alakítottunk ki ami megköveteli azt, hogy segítsük egymást. De persze a te szemszöged is értem. Természetesen nem vitázunk, beszélgetünk 🙂 Az viszont mindig is tervben volt nálunk, hogy minden frakcióval vagy így, vagy úgy de valamilyen RP-t alakítsunk ki, legyen az számunkra hasznos vagy káros is akár.

Alfi

Fórum Császár
Játékos
Üzenetek:211
Baltazar San Miguel
Ha elolvasod újra amit írtam, igaz nem emeltem ki, de így szólottam.
(Értelemszerűen összesen a maximum két frakcióból)
Magyarán itt én maximum két frakció közös rablását próbálnám legalizálni, olyan létszámmal, ami nem tenné őket esélyesebbé a PDvel szemben. Szövetkezhessenek, DE akkor ne lehessenek sokan. Ezen felül én már tényleg csak ismételni tudnám magam.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,249
-
Head of Staff hozzászólás
Ahogy az LSPD/BCSO minimum létszámot sem növeljük egy scriptes rablásnál, úgy a szövetséget sem támogatjuk.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó