Széfek és azok színei/elnevezései

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Anubis30

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:502
Hector

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Hector «

Ötleted leírása

» Faja lehetne, ha tudnánk színezni, vagy átnevezni a széfeket. Nálam van pl 20, de fingom sincs, melyikben mi van... (Megjegyezni 800 slotot, hogy mi hol is van? :O )
Ha lehetne esetleg egy színt variálni rá, vagy elnevezni a széfet, hasonlóan, mint amikor itemet nevezel át, frankós lehetne. Egyéb megoldásnak akár lehetne egy pici szövegbuborék is felette, mint pl a Szerencsekeréknél is az infó szekciója, hogy mi az IDje, vagy az egyedileg beírt neve. (Popek kiegészítése alapján) Reméljük, megoldható. «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» Dobjatok rá valami okos ötletet srácok, főleg, akik széfben tartják a cuccaikat! Köszi előre is mindenkinek! ❤️ «

Utoljára szerkesztve:

popek

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:685
Dexter Sosa
színezni propokat nem valószínű, hogy lehet. Ahogy ezt el tudom képzelni, hogy egy kis text lehetne felettünk, ID-vel és kívánt névvel. Támogatom.

Anubis30

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:502
Hector
színezni propokat nem valószínű, hogy lehet. Ahogy ezt el tudom képzelni, hogy egy kis text lehetne felettünk, ID-vel és kívánt névvel. Támogatom.
Ezzel nem voltam tisztában, hogy propról beszélgetünk. Sry emiatt. Ezt is adnám, amit leírtál, bővítem is vele az ötletet. 🤝

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó