Symere Fields - Morningstar [helyett teszem ki]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

KGvagyok

Haladó
Játékos
Üzenetek:23
Messi123A
unban.png

Név: Symere Fields
Adminisztrátor neve:
Morningstar.
Indok: Feszültség keltés, adminok félrevezetése
Tiltás időpontja: 2022-10-29 14:04:58
Meddig tart a ban: Végleges.
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Ez volt az első kitiltásom a szerveren, és az utolsó.
Miért kérsz unbant: Ez egy megfelelő szerver ahoz, hogy kikapcsolódjak és jót szórakozzak a szabad időmben. Szeretnék még hosszú tácon kátszani ismét a szerveren, mert nagyon tetszik.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Nem követném el azokat a hibákat, amiket elkövettem ezelött. Inkább a tetteim után ezek után válallom a következményeket, nem pedig félre vezetni másokat.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Egyedűl a feszültség keltés nem érzem jogosnak, de úgy gondolom, hogy Morningstar nem véletlen bannolt ki, ezért inkább elfogadom a döntését és szankcióját, nem pedig hibáztatni őt. Az adminok félrevezetése teljesen jogos volt, ahelyett, hogy minimálisan változtattam volna az arcomat, átírtam a nevemet is, ezért jogosnak találom a második felvetést. Remélem, hogy tényleg feloldásra kerül a kitiltásom, mert nagyon szeretnék még RPzni a barátaimmal, frakció társaimiat. A kitiltás megtanított arra, hogy gondoljam át kétszer is ezentúl, hogy mit írok mit cselekszem. Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy esélyt adtok arra, hogy feloldásra kerüljön a kitiltás.
Köszönöm szépen, hogy időt szánsz rám és elolvasod a kérelmemet. További szép napot kívánok!

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,246
-
Head of Staff hozzászólás
Üdv,

Több UB kérelmet nem akarok meglátni TJ-től, senki ne írjon a nevében. Főleg a mai nap után, hogy felment TS-re egy ügyintézés közepébe szidni Ruszi édesanyját. Aki kérelmet ír a nevében, őt is szankcióban részesítem.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó