sweet jelentkezése

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

sweet

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:41
sweet adminsegéd jelentkezés

Sziasztok! Péter vagyok, húsz éves. Jelenleg egy nemzetközi cégnél dolgozom folyamatmenedzsmenti pozícióban, emellett pedig iskolába járok. A szerveren 2021 január eleje óta játszom. Több barátom ajánlására csatlakoztam fel a szerverre illetve regisztrációmtól fogva a mai napig a Blaine County Sheriff's Office-nál tevékenykedem. A szerveren eddig bő hétszáz órát tudhatok magam mögött.

Más szervereken szerzett tapasztalat (SAMP,MTA):

• Red County Roleplay szerveren fórum moderátor illetve adminsegéd feladatokat láttam el a szerver kezdetétől zárásig.
  • Project San Andreas szerveren teszter majd teszter vezető voltam egészen 2016-tól 2017 decemberéig.
  • LSRP:HU szerveren a 2016-os illetve a 2018-as nyitásnál is teszter feladatokat végeztem a szerver zárásáig.
  • SeeMTA LV szerveren többszöri ideiglenes adminsegéd.
  • SeeMTA V3 szerveren többszöri ideiglenes adminsegéd.

Aktivitás:

Munkám miatt az aktivitásom hétkoznaponként a délutáni és esti órákra korlátozódik. Ez általában napi 6-8 órát jelent. Hétvégéken pedig szinte az egész napot a szerverre tudom szánni.

Miért szeretnék adminsegéd lenni?

Korábbi tapasztalataim és a szerveren eltöltött időm alatt több admin és adminsegéd munkájába láttam bele, illetve saját magam is végeztem ilyen feladatokat. Ezeket pedig szeretném ezen a szerveren is végezni, az adminok munkáját megkönnyíteni segítségemmel illetve később adminisztrátori feladatokat is ellátni. Ambíciózus vagyok, feladataimra mindig odafigyelek és legjobb tudásom szerint végzem el. Nem utolsó sorban írok, olvasok és folyékonyan beszélek magyarul. Csapatjátékos vagyok, tiszteletben tartom a velem szembenállókat, haragomat nem a szerveren, fórumon vagy discordon vezetem le. Több platformon is elérhető vagyok, ezek TeamSpeak 3, Discord, szerver fórum. Mindig készen állok az új kihívásokra és feladatokra.

trevi

Újonc
Játékos
Üzenetek:7
Kedves Péter!

Régóta ismerlek, furcsállom, hogy még csak most akarsz ilyen szerepkörben elhelyezkedni egy roleplay szerveren.
De sose késő elkezdeni. A roleplay szervereken töltött idő alapján és a tapasztalataim alapján is remekül megállnád a helyed adminsegédként és a későbbiekben adminként is. Volt már közös kooperációnk, nem is egy. Jó volt veled egy közös célért együtt hajtani, ahogy írtad is, szuper csapatjátékos vagy és tapasztalataim alapján, magyarul is folyékonyan tudsz, de ez mellet helyesen is írsz.

Remélem sikerrel jársz! Támogatlak, teljes vállszélességgel!

Ui.: Várom a következő novellád!

Stibii

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:58
Támogatom!

[globmod]A hozzászólásodnak legyen érdemi üzenete.
Írd le azt is, hogy miért támogatod.[/globmod]

Kockasajt

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:112
Na hali mindenkinek!

Egy frakiban voltunk, így volt szerencsém kissé megismerni téged. Nagyon jófej és szerethető embernek ismertelek meg. Szerintem nagyon jó admin válhatna belőled! Támogatom a jelentkezésed! Sok sikert Felii! 😊

Klaudia

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:48
Szia Felike kicsim! Már vártam ezt a pillanatot, nagyon örülök, hogy megismerhettelek, hisz remek srác vagy! Terhelhető és rugalmas. Mindenhol megállod a helyed! Hatalmas nagy támogatom neked is.
Ha megkapod kétszer fogjuk elénekelni a zenénket, csak szólok! ♥

dgr

Aktív Forumozó
Játékos
Üzenetek:34
Na cső. Ismerem a srácot már régóta, korrekt jófej segítőkész és nagyon jól rpzik. Tudna segíteni a játékosoknak, közösségnek is. Támogatom!

Alina99

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:68
Nem hittem hogy idáig eljutunk Csárlsznorelli :D Egyértelműen TÁMOGATOM a jelentkezéded. Hogy miért? Tessék pár válasz: Nyugodt vagy, a tapasztaltak alapján igazságos vagy, plusz még az egyik legjobb barátom is a szerveren, még ha az utóbbi időben nem is vagyok aktív már. Sok sikert kívánok. Szerintem egészen biztos hogy jó leszel benne ;) egy kalappal!

Lazar0200

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:220
[foadmin]Kedves Sweet!

Köszönjük a jelentkezésedet. Sajnálattal kell közölnöm, hogy a pályázatod elutasításra került.
Tudjuk, hogy a pályázat megírása sok energiát igényel és, hogy a pályázók bíznak a pozitív ítélésben.

A pályázatok elbírálásakor gyakran apróságok döntik el annak sorsát, ezért különösen sajnálom, hogy nem tudok kedvezőbb választ adni.

Rövid indoklás: A lapod nagyon rövid, nem sokat tudtam meg rólad.[/foadmin]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó