Üzenetek:41
sweet adminsegéd jelentkezés
Sziasztok! Péter vagyok, húsz éves. Jelenleg egy nemzetközi cégnél dolgozom folyamatmenedzsmenti pozícióban, emellett pedig iskolába járok. A szerveren 2021 január eleje óta játszom. Több barátom ajánlására csatlakoztam fel a szerverre illetve regisztrációmtól fogva a mai napig a Blaine County Sheriff's Office-nál tevékenykedem. A szerveren eddig bő hétszáz órát tudhatok magam mögött.
Más szervereken szerzett tapasztalat (SAMP,MTA):
- Red County Roleplay szerveren fórum moderátor illetve adminsegéd feladatokat láttam el a szerver kezdetétől zárásig.
- Project San Andreas szerveren teszter majd teszter vezető voltam egészen 2016-tól 2017 decemberéig.
- LSRP:HU szerveren a 2016-os illetve a 2018-as nyitásnál is teszter feladatokat végeztem a szerver zárásáig.
- SeeMTA LV szerveren többszöri ideiglenes adminsegéd.
- SeeMTA V3 szerveren többszöri ideiglenes adminsegéd.
Aktivitás:
Munkám miatt az aktivitásom hétkoznaponként a délutáni és esti órákra korlátozódik. Ez általában napi 6-8 órát jelent. Hétvégéken pedig szinte az egész napot a szerverre tudom szánni.
Miért szeretnék adminsegéd lenni?
Korábbi tapasztalataim és a szerveren eltöltött időm alatt több admin és adminsegéd munkájába láttam bele, illetve saját magam is végeztem ilyen feladatokat. Ezeket pedig szeretném ezen a szerveren is végezni, az adminok munkáját megkönnyíteni segítségemmel illetve később adminisztrátori feladatokat is ellátni. Ambíciózus vagyok, feladataimra mindig odafigyelek és legjobb tudásom szerint végzem el. Nem utolsó sorban írok, olvasok és folyékonyan beszélek magyarul. Csapatjátékos vagyok, tiszteletben tartom a velem szembenállókat, haragomat nem a szerveren, fórumon vagy discordon vezetem le. Több platformon is elérhető vagyok, ezek TeamSpeak 3, Discord, szerver fórum. Mindig készen állok az új kihívásokra és feladatokra.