Sofia De Rossi-Elisz

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Zuzu

Haladó
Játékos
Üzenetek:20
Naoko Okita
unban.png

Név: Sofia De Rossi
Adminisztrátor neve: Elisz
Indok: OOC Hazugság, Félrevezetés
Tiltás időpontja: 2023-09-05 22:18:26
Meddig tart a ban: Soha
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Ez az első
Miért kérsz unbant: A tiltásom ideje alatt rengeteget gondolkoztam, és rájöttem, hogy azok a szavak és tettek, amelyek miatt kitiltottál , nem képviselnek engem, és nem írja le azt, aki valójában vagyok.
Szeretném kérni a lehetőséget, hogy visszatérhessek a közösségbe, és igazoljam meg azokat az értékeket. Ígyekszem megtanulni a múltbéli hibákból, hogy ne ismétlődjenek meg.
Ígérem, hogy tiszteletben fogom tartani a közösség szabályzatát, és hozzájárulok a pozitív légkör fenntartásához. Nagyon hálás lennék, ha újra lehetőséget kapnék arra, hogy részt vegyek ebben a közösségben és megmutassam, hogy változni tudok.
Köszönöm, hogy elolvastad ezt a kérelmet. Remélem, újra részese lehetek ennek a közösségnek, és hozzájárulhatok a pozitív változáshoz.

Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Hozzá állásomon , viselkedésemen .
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Igen , én is ezt tettem volna fordított esetben .

Az Elisz

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:399
YanTee / Drina Tanner
[a] Szia, azt hiszem az első bannodhoz mérten egy hónap bőven elegendő volt, a discordon beszéltek alapján megadom az esélyt, a tiltást feloldom, jó játékot és RP-t! [/a]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó