Elfogadva Sofia Bennett unban kérelem!

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

GhostFaceHUN

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:66
Sofia Bennett
unban.png

Név: Sofia Bennett
Adminisztrátor neve: Laca
Indok: IC chat nem megfelelő használata, utolsó esély(ennél több mindent követtem el!)
Tiltás időpontja: 2024-10-28
Meddig tart a ban: Örök
Miért lettél kitiltva: OOC stílusom nem volt megfelelő, sajnáltattam magam Henzo és Lacanak másokkal sem bántam helyesen, és többszöri figyelmeztetés ellenére sem sikerült megváltoznom. Másokat hibáztattam olyan problémákért, amelyeket valójában én idéztem elő. TIktokon ki tettem egy videót amely nem volt helyes csak azért mert haragudtam a kitiltásért pedig mind magamnak köszönhetem! Valamint MG-ztem is.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Ha lehetőséget kapnék visszatérni a szerverre, először is az OOC stílusomon állitanék, hogy tisztelettudó és támogató legyek másokkal szemben. Nem sajnáltatnám magam, és elkerülném, hogy sajnáltatással és érzelmi manipulációval terheljek másokat, mint ahogy Henzo és Laca esetében történt. Elfogadnám a figyelmeztetéseket, tanulnék belőlük, és nem másokat hibáztatnék a saját hibáimért. A jövőben semmilyen személyes sérelmet nem vinnék át a platformon kívüli helyekre, például TikTokra, és különösen nem osztanék meg olyan tartalmakat, amelyek a szerver hírnevét vagy mások jó hírét veszélyeztetnék. Ezenkívül teljes mértékben tartózkodnék az MG-től, és betartanám a szabályokat. Arra törekednék , hogy egy pozitív, együttműködő tagja legyek a közösségnek.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Teljes mértékben jogosank érzem a kitiltást!

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,590
-
Szia!

Milyen garanciát tudsz vállalni arra, hogy nem süllyedsz le arra szintre, hogy másokat gyanúsíts akár MG-vel, akár bármi mással? Vagy arra milyen garanciát tudsz vállalni, hogy nem gyártasz több lejárató tiktok videót és társait? Arról nem beszélve, hogy sorozatosan kiestél a szerepedből és mindent OOC-ra vittél át.

GhostFaceHUN

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Sofia Bennett
Szia Laca!

Elkötelezem magam amellett, hogy minden kommunikációmat tiszteletteljesen és megfontoltan fogom folytatni. Nem vádolok meg senkit alaptalanul, nem készítek lejárató tartalmakat semilyen féle okkal, és tiszteletben tartom a szerepjáték és a valóság közötti határokat. Kevesebb OOC chatet fogok használni és törekedni fogok hogy minnél jobban alakitsam az IC történéseket, és a szerver szabályzatát szigorúbban be fogom tartani. Ha esetleg hibáznék, elfogadom a visszajelzést, és tanulok belőle, hogy a közösség hasznos és megbízható tagja lehessek. Úgy gondolom, hogy az elmúlt pár hónap, amelyet a szerveren kívül töltöttem, elegendő idő volt arra, hogy tanuljak a hibáimból és változtassak ezeken a dolgokon.

• Like
Reactions: Alo

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,590
-
Rendben van, legyen így, megalapozzuk a bizalmat feléd. A Te érdeked, hogy olyan színvonalat és stílus képviselj minden platformon, ami megkérdőjelezhetetlen és olyan, amit Te is elvárnál másoktól.

Pár feltétel az unbanhoz:
  • az elsődleges karaktered mindenképp váltanod kell és többet nem hozhatod vissza
  • a másodlagos karakteredhez nem kapsz hozzáférést határozatlan ideig
  • a legkisebb probléma esetén visszakerül rád a kitiltás és írhatsz bármennyi UB kérelmet az már nem kerül le
Elfogadod a feltételeket?

GhostFaceHUN

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Sofia Bennett
Természetesen el fogadom! Köszönöm a bizalmatokat igérem nem fogok csalódást okozni!

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó